Civciv_geliyor1 30 haftalık olan var mı kızlar 30+1 günlüğüz bugün durumlarınız nasıl nasıl gidiyor? Bebişler nasıl kiloları nasıl? Siz kaç kilo aldınız ? Ne gibi sorunlarınız var ? Dertleşelim
Mavi34 Civciv_geliyor1 benimde 30+1 tüp bebekle hamileyim plesentamiz rahim ağzına yakın diye riskli gebelik birde tansiyonum başladı yükselmeye. 34 35 de artık hazır olmam gerektiğinden eksiklerimi tamamlamaya calisiyorum. En son 28 haftada 1600kg di bebeğim. Bende toplamda 5 kilo aldım kusma ve mide yanmalarim var baya hala
Shnern Civciv_geliyor1 30+1 bende Civciv_geliyor1 30+1 haftaligim bende . Kovit geçirdim 1.5 hafta oldu biraz ondan öksürük balgam kaldı. Bide troid habimi doktorum yükseltti o beni biraz yoruyor . Ama şükür onun dışında iyiyim. Uykusuzluk Haric
Sogancik Civciv_geliyor1 Ben de 30+3 um. En son 28+2 de gittiğimde 1268gr di. Benim kilo alimim durdu şeker diyetindeyim. Ahh bu şeker. Rabbim hiçbir gebeye göstermesin. 7 kilo aldım toplamda.
Hamisse Biz 32 haftalğz şimdiye 8 kilo almşım daha ağırlaşmadk bi sürekli uykum oluyor tek sıkıntım bu😅🥰
nagehan3534 Hamisse Bende 30+3 benimde sürekli uykum oluyor :) beynim uyuyor sanki birde bugün baş dönmesi yaşadım aranızda yaşayan varmı baş dönmesini acaba
Civciv_geliyor1 Mavi34 allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla al kucağına ama bebeğin kilosu iyiymiş maşallah benimki 30 haftalık 1 buçuk kilo dedi doktor sağlıklı olsunlarda 🙏🏻
meldapamir 29 haftalığım 5 kilo aldım ve şekerim çıktı 😥 doktor bundan sonra kilo almamalısın dedi diyete başladık
Shnern Civciv_geliyor1 bebisi bilmiyorum en son gittiğimde sormayı unuttum geçen hafta idi ama 1 hafta ileri gozuustu
Angela Civciv_geliyor1 32 haftadan sesleniyorum buralar çok fena :)) Valla ilk gebeligimde kuş gibiydim ikinciler cidden degisik oluyormuş. Bel ağrısı, çatı ağrısı çok fena 😅