Annewith CaglaG benimde şaşırtıcı sekilde nerdeyse 9 10 gun vardı reglime sürekli sanki olucakmism gibi bie his ve ağrı vardı o zamandan beri geçmiyor hala ayniyim 6 gün var reglime
CaglaG Annewith evet ara ara bana da öyle ağrı giriyordu kasıklarıma falan şimdi daha da şiddetli bakalım hayırlısı olsun😍
Annewith Hic böyle olmuyordu. Bu sefer regl belirtilerini cok erken hissetmeye başladım bu da beni üzüyor insallah olmam ya 😂🙈
Annewith Blackcloud benimde 16 Eylül bat erken ogrenmissiniz ne güzel hayırlı olsun insallah saglikla gelsin😍😍 erken gebelik testi mi yaptınız acaba
Meryemtolga Belim ikiye ayrilacak gibi agriyo geceleri ozellikle kasiklarima bicak saplanıyor gibi oluyo baska hic bir belirti yok bas donmesi mide bulantisi tutunma akintisi koku hassasiyeti felan yok. Umutla gecikmeyi bekliyorum ve cift cizgi gormek istiyorum
CaglaG Annewith hala devam ediyor arada sırada giriyo canım bakalım günüme kadar test yapmamak için dayanıcam yoksa üzülüyorum😒 sen ne yaptın canım
Annewith CaglaG bendede aynı devam ediyor bi kere yaptım negatifti iste ama normal kaset testle yaptım erken gebelik testiyle değil