Kizannesi92 Eusluu benim doğum da 26 Kasım gece ilk defa şiddetli mide yanması yaşadım yetmedi yanında sabaha kadar kramp girdi oturarak uyudum 🙂 bozleyiz şimdilik ayaklarımın üstüne basamiyorum bugün 🤪 kramp giren yerler ağrıyor yemek yemeğe korkuyorum şükür bu günümüze bebisler iyi olsun ♥️
Eusluu Kizannesi92 bu kadar kramp oluyorsa doktora söyleyin mutlaka bi çözümü vardır bende 27 haftalığım şuan ama öyle kramplarım şükür yok şuan
Semaddurmaz Merhabalar bizde 25+5 olduk kızımla 😇 18 Aralık tahmini doğum görünüyor Allah hepimize kolaylık versin inşallah ❣️
Eusluu So123456 bulantılar geçmedimi 😞 benimde bulantılarım vardı 21 haftalıkken geçti şükür bulantım varken prilam kullanıyordum 🤷♀️
Happy71 25+2deyiz şu an tahmini 16 Aralık doğum Aras’ımızı bekliyoruz 💙 arada geceleri bacak krampları ,uyumaya yakın da mide yanması dışında gayet iyi giren bir serüvenimiz var Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🙏🥰
Hikoo 25+3üz oğlumla ne ismine karar verdim ne de daha alışverişe başladım abisinden kalan eşyaları var
Eusluu Hikoo bende yenidoğan hiçbişey almadım kuzenim martta doğum yapmıştı çocuğun herşeyini bana verdi zaten 2 ay anca giyiyorlar banada iyi oldu ❤️😍
EbrarLinaBebek Eusluu 14 Aralık tahmini doğum tarihi 26+3 üm kızım olucak inşallah adını Ebrar Lina koyacağız. Pek Bi zorluğumuz olmadı şimdiye kadar sadece gebelik reflüsü var ama ilaç kullandığım için pek zorluğunu yaşamıyorum
Mnkfslyem Eusluu yay erkeği yakınımda var bitane yetiyor bize inşallah oğluşum akrep olur 🤭🤭 kısmet hayırlısı ya burçlara okadar takılmam aslında konuyu görünce katılayım dedim 🥰
Kizannesi92 Eusluu bir ay önce üç gece üst üste oldu geçti birde dün gece sağolsun yakamı bırakmadı sol bacağım dizden altı iptal basamiyorum şimdi 😕 doktorum ile cumartesi günü görüşeceğim inşaallah 28+6 yim şu anda ama kendimi ağırlaşmış hissediyorum gece uykusu uyuyamayinca gündüzleri yorgun hissediyorum
kubrapaltc Eusluu hemde nasıl 😄Hele bir de babası elini koyup konuşmaya başlamasın deli gibi dans ediyor resmen 😂
Eusluu kubrapaltc ya varya bu bizde tam tersi yA eşim krize giriyor bu yüzden çünkü oğlum bana oynuyor ama eşime oynamıyor hiç sebebi ne olabilir bilmiyorum ama resmen kitleniyor çocuk oynamıyor o dokununca veya konuşunca 🤷♀️ 🤣
kubrapaltc Eusluu bizde de annemler öyle babasından başka kimseye cevap vermiyor diye annemle kardeşlerim deli oluyor 🤣Benim kız babacı olacak görünen o ki senin oğlanda anneci olacak bu kadar 😊😍
Cnsymn Eusluu benimde 8 Aralık doğum görünüyor 28. Haftadayiz. Kızım olucak. Tek şikayetim yorgunluk 😁