41irem Eusluu merhaba bizde 28+1 olduk kızımla 🥰 çok ciddi bi şikayetim yok çok şükür bacak ağrısı oluyor biraz o kadar 😌 alışverişe yeni başladım daha kışlıklar yeni çıktı zaten bi kaç parça bişey aldım yavaş yavaş tamamlaya çalışıcam çok geç kalmadan inşallah
kubrapaltc 30+1iz biz de kızımla 17 Kasım olarak, bir akrep kızçesi bekliyoruz bakalım 😊Şikayet olarak ne zaman uzansam saniye dolmadan hareketlenip canımı yakmaya başlıyor 😣Onun dışında da bir kaç gündür kol kemiklerimde ağrı hissediyorum
Azize_yslts Eusluu benim de hesaba göre 10 Aralık canım. Üç gündür ufak ufak sancılar var karnımda, bel ağrısı ve nefes darlığı var boğulacak gibi hissediyorum. Üstelik bide iştahsızlık var 😔
kubrapaltc Eusluu hemde nasıl 😄Hele bir de babası elini koyup konuşmaya başlamasın deli gibi dans ediyor resmen 😂
Prenses-annesj -Arya- merhaba bizimle aynısınız. 14.00 de kontrole gidicem kilosunu gelişimini çok merak ediyorum 🌼
Mervenurns 27+6 yız bizde 3 Aralık gözüküyor yay kızı olacak :) keşke benim gibi oğlak olsaydı hahaha
Fatmanurvehashas Mervenurns Yaaa ayni benim gibi😁 3 Aralik tahmini dogum tarihi. Ben de oglak burcuyum keske oglak olsaydi diyorum. Ama mumkun gorunmuyor😆
Aycaaa571 Eusluu 10-15 Aralık civarı doğum olacak bir sıkıntı olmazsa inşallah Rabbim nasip ederse 26 haftalığım şuan arada ağrım oluyor onun haricinde iyiyim sıkıntım yok
-Arya- Prenses-annesj Bana da haber verebilir misiniz? Ama gerçi benim kontrole tam 11 gün var daha 🌸🥰
Prenses-annesj -Arya- tabi haber ederim 🌼 bizim 1 hafta geriden geliyordu kadın çevresi inşallah normale dönmüştür duanızi alırız 🤲 🌼
-Arya- Prenses-annesj 1 hafta hiç önemli değil değişkenlik gösterebiliyor 🌸🥰 benimde 24+5te 700 gramdı bana az gelmişti burda okuduklarıma göre, üzülmüştüm. Sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil diyorum 🌸
Prenses-annesj -Arya- bana da minyon bir kız olucak demişti çünkü en başından beri hep 1 hafta karın çevresi geriden geliyordu doktorum da korkma bu süre 2 hafta 3 haftaya çıkmadığı sürece normal demişti ama işte analık insanın aklı kalıyor illaki🙈 şükür tabi bu zamana kadar gelebildik 🌼 ben sizin haftanız da iken kaç gramdi hatırlamıyorum ne yazık ki
-Arya- Prenses-annesj Benim boyum 161, eşimde en fazla 175 falan, doktorum anne baba minyonluğu etkiler dedi bebeğin boyunu gramını, o yüzden hiç ona takılmıyorum sağlığı yerinde olsun da 🥰
Prenses-annesj -Arya- ben eşime göre çok daha minyonum 🙈🙈 ama eşim değil 😂 bakalım kime çekecek hanımefendi ❤️ şikayetleriniz var mı bu haftalar da siz de durumlar nasıl acaba, ben uyandığım vakit midem de acayip bir boşluk hissi oluyor ve artık tekmelerle donmelerle ya uyuyamıyorum ya da uyanıyorum
Mnkfslyem Merhaba kızlar bizde 28+4 üz oğlumla kasım ortası olur tahmini dedik doktoruma sezaryen olucak gibi duruyor zaten akrep olması için uğraşıcam bende birkaç yay var etrafımda da 🤭🤭 şaka biyana yeter ki zamanında sağlıkla gelsin yavrularımız 🧿🤲
-Arya- Prenses-annesj Çok şükür bir problem yaşamıyorum sadece sürekli tuvalete gitme isteğim var, çişim geliyor yani 😂 baskıdan dolayı sanırım. Ama hiç ağırlaşmadım, 1 kg aldım henüz o yüzden pek hamile gibi hissedemiyorum 🌸