Patika21 yarmed❤️
Isimsiz kaldi cocuuum :(
Patika21 canım ilk çocuk mu soyadıyla mı uyumlu olsun iki isim mi düşünürsün ya da eşinin ve ta senin adınla mı uysun ya da başka çocuğun varsa onla mı? Sen de içine sinenleri yaz ki ona göre yardımcı olalım. Misal klasik isimleri seviyorsan asil kuzey vs demeyiz😂
Patika21 ege ismi çok tatlı bence 💙 yakın çevremde koyan olmasa ege koyacaktık biz ama Göktuğ olacak Allah’ın izniyle 💙
Ben ya Eymen Asaf Yada Egemen koyucam ikisi arasında kararsız kaldım
Patika21 Benim oğlumun adı Can. Hep kısa öz isim olsun isterdim. Çok cana yakın sevecen akıllı bir çocuk. Biraz hareketli ama 🥰 Eğer tek kısa isim düşünüyorsanız bunu öneririm. Can koymasaydım da Ege koyacaktım 🥰
Patika21 benimde oğlum olucak insallah Murat Doruk koyacağız. Sanada RÜZGAR TOPRAK BULUT DENIZ EGE bu isimleri önerebilirim ilk ismi Murat olmasaydı ya Bulut Yada toprak koyucaktim
Nazlimusali1 anlamı nedir? İsimden çok hani iki basrolun fanları isimlerin başlarını birleştirir ya öyle bişeye benziyo.
Çağan Tolgahan Cihangir Metehan Yaman Buğra Batuhan Doğukan Aybars Tibet Yiğit
Patika21 aynı sıkıntı bizde de var 33.hafta, buradaki forumları hep okudum, hiç zaman harcamayın derim, yeni hiçbir şey çıkmıyor. Özellikle hep ünlülerden görülen isimler yazılıyor, karan, eymen, Aras, bulut, uraz, ömer asaf Gibi, benim de hiç hoşuma gitmiyor. Hele günümüz modern kız isimleri gibi şeyler erkek için hiç yok. İnternette de çok araştırdım, çıkmadı. Deniz güzel geliyordu ama hem bir anlamı yok hem de unisex, sanırım biz de Berk koyacağız.
Patika21 oğlum olsaydı asaf mirza yada Agah ismini koymak isterdim. Anlamları çok güzel.
Edizz😍
Patika21 Göktuğ yada görkem egemen