Kızlar detaylı ultrasonda bebeğimin bir ayağının hafif çarpık olduğunu söyledi doktor. Tedavisi vs varmış, ben de zaten sadece anlık üzüldüm sonrasında şükrettim başka dert vermesin diye Allah.. fakat şu son günlerde bu konu yine aklıma takıldı, çünkü okuduğum kadarıyla bazen down sendromlu bebeklerde çarpık ayak olabiliyormuş. 2li testim temiz çıkmıştı, herhangi bir başka bulguya da rastlanmadı detaylıda. Şimdi merak ettiğim bebeği çarpık ayakla ve ayni zamanda down sendromla doğan var mı? 😞
Çarpık ayak - Down sendrom??
Arastirip neden kalan 5ayi kendine zehir ediyorsun canim ya internete basim agriyo nexen yaz tümör var der.midem bulaniyo yaz mide kanseeri der ohooo oraya gore hayat gecmez
BusraTass ben doğduğumda iki ayağım da yanlara dönükmüş fizik tedaviyle ve doktor anneme ayaklarını güneşe tutun demiş annem bahçe de leğene su doldururmuş ben gölgede ayaklarım güneşe gelecek şekilde öyle oynarmışım su da çok şükür şuan öyle bi durul yok o hallerimi hatırlamıyorum bile ve down sendromu da değilim internete güvenme lütfen internete kalsa 10 defa kanser olmuştum 😊
tugbakya evet doğdu, sağ ayağı içe dönüktü fakat şuan tedavi aşamasında, ayağı alçılı cnm hemen de düzeldi. Tabii tedavi devam ediyor ama şimdi bile baya bi düzelme var, merak etme canım tedavisi var sonuçta. Biraz zor oluyor banyo yaptırması, vs. ama Allah başka dert vermesin ne diyelim☺️