EsmaaaaMeva1 Emine_clk01 ya evet o doktor çok iyi biri gerçktn yani takip ettğm kdryla biliyorum keşke bende oraya yakın yada orda otursydm kesinlikle o doktora gderdim.
Aycan3549 Tugceozz Sedat bey bu defa çok soğuk ilgisiz geldiği için değiştirdim burda yabancıyım bayan doktor bilgim yoktu kızım da iyiydi ama ilgisiz geldiği için değiştirdim Nilüfer hanıma gidiyorum tatlı dilli bir doktor ilgileniyor yani
Tugceozz Aycan3549 bana pek ilgisiz gelmedi aslında. Çok konuşmuyor ama sorduğun soruyu uzun uzun cevaplıyor 😂
Aycan3549 Tugceozz hm anladım velimeşe neresi bilmiyorum bende cumhuriyet parkının orda oturuyorum ☺️
Aycan3549 Tugceozz evet işte soru soruldumu cevaplıyor işinde iyi bir doktor memnun kalmıştım ama bayan tercih ettim bu defa erkekten çekiniyor insan ☺️
Aycan3549 Tugceozz çok teşekkür ederim sizde sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kızıma kardeş geliyor🥰
Aycan3549 Tugceozz Hayır olmadım sağlık ocağındaki ebe olma dedi düşünmüyorum bebeğe etkisi oluyormuş diye duydum siz oldunuz mu?
Tugceozz Aycan3549 ben ilk aşımı olduğumda hamileliğimden habersizdim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım. 12 haftalığız şuan 14. haftamda 2. aşıyı olmayı düşünüyorum malum hamileleri fazla etkiliyor. 😞
Aycan3549 Tugceozz anladım ben ilk dozu da olmadım inşallah bir sorun olmaz az bir zamanımız kaldı hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🌸