ZeynepTC Hsrt1 Çorlu Vega’da Dilber Karkıner e gidiyordum mükemmel bir doktor özelden de görüşebiliyorsun benim bütün ailem ona gitti ve çok memnunuz
inciirem Bende genezis e Volkan Akel e gidiyorum. Kızlar sizin bilginiz var mı genezis detaylı ultrason fiyatı ne kadar ?
Melek59 inciirem bende volkan beye gidiyorum detayli olarak zaten her bölgesine bakiyor . Detayli ultrason diye ekstra bir ücret vermedik.
ZeynepTC Tazeannevebebegi askeri personel indirimi falan var varsa öyle bir imkanın söylemeyi unutma biz kullandık 30 ₺ normalde 150₺
Lale29 Tazeannevebebegi çorlu devlet hastanesi ABDULLAH CEVRİOĞLU ❤️❤️ mükemmel doktor ebem ise FATMA EBE canımmm ballı ebemmmm 😘😘😘 panikledim diye hiç ama hiç yanlız bırakmadı beni
Lale29 Melimom2118 bende ona gitmişliğm var yüzü pek güleryüzlü değil bi kere çatala çıkarttı beni sekreterde ordaydı ona sende mi kalacaksın dedim feride azarladı beni sus çatala çık dışarda bir sürü hasta bekliyor dedi
Gizem5901 Star medical filiz hanıma gidiyorum cok tatlı güleryüzlü her gidişinde detaylı inceliyor bir xok arkadaşım dogumu onda yapmıs memnunlardı tavsiye üzerine gittim memnunum şimdilik:)
Yavuzunannesi11 Edda112 gitme canım benım sağlam çocuma ırsıklı gebelık dedı bugün oradaydım başka doktora çıktım gercı ondan da memnun kalmadım özele gıttık sonra cetın bey yanlış ıgne sonucu anne karnındaki bebek hayatını götürmüş kadın bağırıyordu orda