Deryaerbil Emine_clk01 ikincisini isteyebiliriz tabi .. çok teşekkür eserim iyiydi bu postu açtım yolsa daha içmeden kusasım geliyordu
angime Deryaerbil aynı fruko. Kusanlar niye kusuyo hiç anlamadım. Kola içince de kusuyolar mı. Baya gazlı tatlı içecek. Benim çok hoşuma gitmişti
sivlimglsh Deryaerbil 75 lik içtim Elmalı gazoz gibiydi. Ama tabi aç karnına şekerli gazozu içmek biraz mide bulandırıcı ama biraz bebeğini düşün ve iç annesi ben öyle yaptım 😇
Aleybcksz gunesveguney siz sanırım 50 gram içmişssiniz o gazoz gibi abartıldığı falanda yok çok kötüydü tadı ben 100gram da içtim şükür birşey çıkmadı ama açken onu içmek normalde olsa neyse ama hamileyken bide üstüne açken çok kötü midem hiç kaldırmadı çok şekerlii baya baya hemde
Nimet16 Deryaerbil valla hçte öyle kötü tadı yok aşırı şekerli olması dışında çok fazla ayaga kalkma tansiyon düşürebilir diye sabit 1 saat oturuyorsun dkkt et okdr
Nurayed Deryaerbil aç karnına içtiğim için midemi bulandırmıştı biraz tadı Elmalı gazozun biraz daha tatlısı gibiydi. Hemşire kusarsan tekrar içmek zorunda kalırsın demişti o yüzden açık havada yürüyüş yaparak kusmamaya çalışmıştım 😂😂😂 ve kusmadım ama mide bulantım olmustu 🙂
Deryaerbil Nurayed ayyy tekrar da içilme ya bende dışarıda içmeyi deneyeceğim ama biraz korkum azaldı sayenizde 💞
Yenianneadayi2208 Deryaerbil İlk gebeliğimde elmalı gazoz gibiydi içtiğim içecek ama geçen hafta içtiğimin tadı gerçekten kötüydü bildiğiniz bol şekerli suydu…Ama içilemeyecek kadar kötü değil, sadece aç karnına içildiğinde biraz mide bulantısı yapabiliyor hepsi bu 🙂
Hilaldemirrr Deryaerbil valla bugün gittim yaptırdım elmalı gazoz bildiğin öyle abartılacak bişey değil bence buradakiker çok abartıyor bende okuyordum yok şöyle böyle felan tamamen pskolojik o
Fatma Deryaerbil yani bence çok abartılıyor , hiç keskin ya da şekerli değil. 2 hamileliğim ikisinde de yaptırdım. Meyveli soda bile daha şekerli diyebilirim. Skıntı yapmayın ve lütfen kulaktan dolma bilgilere kapatın kendiminizi
Deryaerbil Fatma teşekkür ederim fatmacıgımmmm .. boşuna korkutuyorlar dah içmeden midemi bulandırmışlardı . Ön yargıyla gidince ne olur zaten kusar insan