Zezeeeyyldrm Mihrican-anne hayır bende geçenlerde ağır bir grip geçirdim nefes alamıyordûm bana iyi gelmişti
gurbetcianne97 Mihrican-anne yok canım bende yapmadan önce doktoruma danışmıştım yapabilirsin demişti. Suyun içine ilaç vs hiçbirşey koyma ama. Bi kaseye normal kaynar su koyup başına havlu koyup yap. Sadece dediğim gibi azar azar yap ki başın dönmesin. Şifa olsun🤗
Gizemkcer Ben yillarca burun kurulugu cekmis biri olarak çözümü buhar makinasinda buldum (soguk buhar makinasi) su a101 bimde falanda satilanlardan bir tane aldim arkasinda yag koyma haznesi falanda var hasta oldugum zamanlarda okaliptus yagi koydum burun spreyini yillarca kullandigim halde birakamam saniyordum ama buhar makinasi okaliptus yagiyla cok ise yaradi hastaligim gecincede sadece su ile yag haznesine birsey koymadan calistirdim bir kac gune kuruluk gecti. Normalde izmirliyim afyona gelin geldim ne zaman izmire gidip gelsem hala burnum kuruyor ve bu sekilde geciriyorum
Bayraktarn Mihrican-anne evet faydasını görürsünüz, ben gebelik öncesinde de yapıyordum çünkü kuruyordu, gebelikte her anne adayı yaşıyor neredeyse. Sürdüğünüz krem fark etmez amaç nemlendirmek, sadece içeriği temiz olsun fark etmez
minikkoalaam Mihrican-anne ben bi ara nane yagi suruyodum biraz iyi geliyodu. ama benim burnumda kemik egriligi var 😢 belki grip yuzunden olan tikanikliga daha iyi gelir. yalniz hamileyken kullanilir mi onu bilmiyorum
Ebrunrt Mihrican-anne alvita doğal burun spreyi kullanıyorum çok memnunum, tavsiye ederim, doğal deniz suyu
mercimeginannesiiii Mihrican-anne Tatlım aynı durumu yaşıyoruz. Ama bunun çözümü ne sprey ne krem. Buhar makinesi şart. Ben iç Anadolu’da yaşıyorum ve hava çok kuru. Ama hangi marka almalıyım henüz karar veremedim.