Mihrican-anne Kızlar 3 hafta önce grip oldum 2 hafta sürdü gribim normal gripti ve grip olduğum günden taaki geçen haftaya kadar burnum tıkalıydı sürekli sprey kullanıyordum şimdi de çok az kuruluk var öneriniz var mı acaba hamilelikte burun tıkanıklığı ve kuruluğu çok zormuş yaaa nefes almakta zorluk çekiyorum lütfen bu konuda deneyimi olan var mı burun spreyini de bıraktım bağımlı olmamak için ve zararlıymışta şimdi sadece kuruluk var ne yapabilirim 27+5 teyim 🙏🏻
Sevilss Mihrican-anne burun kuruluğunun bir diğer sebebi kullandığın spreydir bilgin olsun bazıları hele kılcal damar çatlaması bile yapıyor
gurbetcianne97 Mihrican-anne ara ara yüzüne kısa süreli bugar banyosu yapmasını deneyebilirsin. Bende grip sonrası öyle yapmıştım iyi gelmişti baya yumuşatmıştı. ☺️ Ha başının döndüğünü falan hissettiğin an bırak usul usul azıcık yap kendini zorlamadan. 🤗🤗🤗
Mihrican-anne Sevilss evet o yüzden hemen bıraktım kendimi zorlayarak ta olsa bide ben Almanya’da yaşıyorum burada güz mevsimi aşırı derecede kendini gösterdi onun da etkisi olabilir mi
Sevilss Mihrican-anne Mevsimsel olabilir tabiki ama klima kullanılan spreyler falan bunlar daha çok tetikler
minikkoalaam buna bi cozumu olan varsa ben de istiyorum. nefes alamamaktan catlayacak gibi oluyorum bazen 🥺
BaharK- Mihrican-anne eczaneden 250 ml serum fizyolojik alin sprey yada şırınga yardımıyla burnunuza sıkın hem hicbir zarari yok temizleyip nemlendiriyor
minikkoalaam Mihrican-anne ben bi ara nane yagi suruyodum biraz iyi geliyodu. ama benim burnumda kemik egriligi var 😢 belki grip yuzunden olan tikanikliga daha iyi gelir. yalniz hamileyken kullanilir mi onu bilmiyorum
Zezeeeyyldrm Mihrican-anne hayır bende geçenlerde ağır bir grip geçirdim nefes alamıyordûm bana iyi gelmişti
Bayraktarn Mihrican-anne evet faydasını görürsünüz, ben gebelik öncesinde de yapıyordum çünkü kuruyordu, gebelikte her anne adayı yaşıyor neredeyse. Sürdüğünüz krem fark etmez amaç nemlendirmek, sadece içeriği temiz olsun fark etmez
gurbetcianne97 Mihrican-anne yok canım bende yapmadan önce doktoruma danışmıştım yapabilirsin demişti. Suyun içine ilaç vs hiçbirşey koyma ama. Bi kaseye normal kaynar su koyup başına havlu koyup yap. Sadece dediğim gibi azar azar yap ki başın dönmesin. Şifa olsun🤗
Rojdakoymen Nazalnem krem bu konuda çok iyi 3 ay bende mevsimsel alerji olmuştum kulak burun boğaz uzmanı yazmıştı bana Kendi doktorumda kullanibilirsin demişti. Gerçekten nefes alamamak çok kötü yaşadım biliyorum Allahım şifa versin 🙏