SerraveAnnesii Cemileur Bende 13. Haftama girdim aynı ilacı bana da yazdı kullanıyorum bebek icin annenin alamadıgı vitaminleri karşılıyormuş ☺️
tugbadugan0000 Cemileur bana da verdiler ama iğrenç kokusu tadı midemi bulandırıyo içmiyorum fazla 🤮🤫
Cansel22 tugbadugan0000 ay hele büyüklüğü ikiye kırıyorum bu sefer tozu ağzıma yayılıyo daha kötü ediyo
KadersizMelek tugbadugan0000 ben femix kullanıyorum çok memnunum canım,hemde çok daha iyisi demişti doktorum. Devlet karşılamıyor ama 130₺ civarı bir ilaç,kokusu filan da yok yani çok hafif. Mesela ben folik asit hiç içemedim,geri ağzıma balık kokusu gelirdi. Balıktan da nefret ederim. İki kat daha fazla kustururdu. Doktor önemli değil bu yazdığımı iç başka bir şeye gerek yok demişti. Bende 13haftamdan beri içiyorum.
Fundacanik tugbadugan0000 ilk 3-4 ay mide bulantisi yapar canm bende de yapıyordu yutasım gelmiyordu hatta yuttugumda nefes alamayıp kusucak gibi oluyordum hemen balkona cikiyordum simdi 24+5 cok sükür sadece yutuş zor oluyor bana ama mitamin o bebegin 😁
gbyalcin elaweannesi d vitamini verdi d3 total bi de demir hapı gyno tardyferon diye. Ama benim demir eksikliğine bağlı kansızlık var liseden beri kan ilacı, demir ilacı kullanıyorum zaten. Arkadaşıma 20 küsür haftada verdi mesela demir ilacını şimdi tam hatırlamıyorum da 😅😊
Kykcirem Cemileur 12.haftamdan itibaren kullanıyorum ilk başlarda çok zorlandım yutmaya resmen içimi öğürüyordum şimdi 33. Haftamdayım devam ediyorum kullanmaya yine zar zor
4438bebegim Yanında Ferro sanol yazdı, hayvan kadar iri tablet boğulacak gibi oluyor insan, vücut dan sim siyah şekilde çıkıyor, ağızda paslı musluğa dayamış hissi bırakıyor, içmemek için unutuyorum hep
istanbullugelin34 4438bebegim sağlik ocağı demir ilacinı ücretsiz veriyo onun yerine onu alabilirsin o küçük