Esra-34 Progesteron seviyeniz düşük 11 üstü olması lazım diye biliyorum o yüzden vermiş tir büyük ihtimal. Bende progestan kullaniyorum düşük riski için bir zararı yok bebeğe .
Beyza-M Esra-34 doktor bana sadece ilacı verdi hiç demiyor ki seviyeniz düşük o yüzden kullanın diye sadece ilacı verdi çok sinirlendim ya. İlacı alttan mu almam gerekiyor ne yapayım bilmiyorum yarın sağlık ocağına gidicem
Beyza-M Melek1478 ay bana hiçbir şey demedi doktor yada eczane bende ağızdan aldım biraz önce çok sinirlendim ya hiç doğru düzgün bilgi verilmemis bana.. sizler de olmasanız gerçekten bilgim yok
Esra-34 Beyza-M ağızdan da alabilirsiniz. Agizdan alinca bulanti ve halsizlik yapabiliyor. Vajinal olarak da kullanılıyor. Kaç mg sizin. Benimki 100 mg lik gunde 3 tane iciyorum
Mom51122 Beyza-M tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Balık yağına daha transfer yapılmadan başladım. Uzun zaman da kullandım.
Petyynut Bazı doktorlar ilk aylarda tutunmaya yardımcı olsun diye verebiliyor progestanı bir zararı yok hormon sadece olumsuz bir etki yapmaz bebek üstüne aksine yararı olur ilk haftalardasınız
Beyza-M Petyynut benim baya düşük çıkmış 5,9 😔 bu yüzden vermiş doktor. Yarın aile hekimine gideceğim
Beyza-M Melek1478 bugün gittim aile hekimine bu oran zamanla yükselecek hiç sıkıntı yapmayın genelde çoğu hamileye ilk haftalar veriliyor problem yapmayın dedi hemsirem 2 hafta içinde oranıniz yükselir dikkat edin kendinize filan dedi