Demir FatmaOrhan 4 lendik🙊Şimdi birileri daha çıkıp aynısını söylerse tescillicez artık. Stili böyle sanırım,hani ben az söyliyim ki daha fazla çıkarsa süpriz olsun der gibi😄
Demir Eomrk3 Evet memnunum.Çevremde kendisine giden çok tanıdığım var özellikle ablamın ısrarları üzerine selda hanıma geçtim.İlk 3 ay aynı hastanede tam karşı odasında olan prof. Ramazan beye gidiyordum beni tatmin etmemişti hiç.Zor zahmet selda hanıma randevu alabildim ve ilk kontrolden sonra odasından sırıtarak çıktım o derece🙈Bazen gergin ters olabiliyor ama onuda yoğunluğuna bağlıyorum çünkü cidden kadın dur durak bilmiyor. Siz kaç haftalıksınız?
Eomrk3 Demir Evet aşırı yoğun ben 37+5 im bıraz gec kesfettim ama iyiki gecmısım diyorum dediğim gibi cok doktor değiştirdim cunku. En onemlısı yorumlarda normal doğum taraftarı oldugunu okumustum ne kadar doğru bilmiyorum ama
Demir Eomrk3 Çok doğru emin olabilirsiniz. Sezaryen istediğim halde inatla normal doğurtmak istiyor beni sezaryen günü alamıyorum bir türlü. Ağustosun 21 inde izne ayrılıyor inşallah o zamana kadar gelir bebeğinizde yetişirsiniz😊
Irmakgcgn Kubra_dmrr ben 36 +4 de gittim 3100 du 37+2 de gittim 3280 gr olmustu. Bi sehir disina cikip.geldigimiz icin kisa sureli gittim
Eomrk3 Demir Bu cok guzel bısey aslında sizinde en hayırlısı nasılsa oyle olur ınsallah. Bızımde 5 ağustos görünüyo tahmını öncede gelebilir hayırlısı artık😊 siz kac haftalıksınız
Maya1903 Demir ağustos da iZine ayrılıyor evet peki Doğuma o yokken kim girecek sordunuz mu ben sormayı unuttum ya 🙂
Kubra_dmrr Espbulut ne güzel bizimki de çok şükür doktorumuz iyi dedi bi sıkıntı yok sağlıkla gelsinler inşallah ☺️
Kubra_dmrr Edirefp bana da iyi normal dedi doktorum minyon derken iri doğan bebekler olur ya 4 kilo flan öyle olmaz dedi
Kubra_dmrr FatmaOrhan Zaten tam net değil oynama olur 300 400 gram dedi bana bugün sürekli hareket halinde oldukları için tam ölçüyü alamıyorlar zaten inşallah daha fazla olur sağlıkla gelsinler de :)