SerapTadelenTtnc Kubra_dmrr bende öyle elimden geldiğince iyi beslendim ama dediğin çok doğru bide yaz hamileliği insan yemek yemek istemiyor ondan da olabilir boşver doktora ben tekrar tekrar sordum hayır dedi haftasıyla uyumlu sadece ilk kızıma göre yorum yaptığını söyledi somon ye dedi bu mevsimde de nasıl yenilir 😕
Kubra_dmrr SerapTadelenTtnc aynen bu sıcakta ben akşamları özellikle hiç yiyemiyorum 🤦🏻♀️Bu mevsimde nerde somon😅
Mineszn Kubra_dmrr 36 haftada 2574 gr dedi 37 haftada tekrar gittim nts için yine kontrol etti 2584gr dedi bizimkide ancak 3kg olur dedi
Espbulut Kubra_dmrr bugün gittik kontrole 2.665 kilo canım 35+1. Seninki nasılmış her şey yolundadır inşallah 🤗
Kubra_dmrr Espbulut ne güzel bizimki de çok şükür doktorumuz iyi dedi bi sıkıntı yok sağlıkla gelsinler inşallah ☺️
Demir Eomrk3 Evet🙂Postu açan arkadaşla aynı doktorun yani selda hanımın takibindeyiz. Sizde mi yoksa?
Eomrk3 Demir Evet ben yeni gectım sayılır selda hanıma daha ıkı uc kere gittim cok doktor değiştirdim ama selda hanımı cok sevdım sadece dediğiniz gibi benimkine de onden gidiyo dıyolardı hep ama selda hanımın olcumunde bana bı az geldi haftasıyla uyumlu mu dıye de sormayı unuttum oda genel olarak konusmustu sadece. Sımdı yazınızı görünce sormak istedim tek bende olmamıs bu durum sanırım😀
Maya1903 Demir bend e Selda hanıma gidiyorum gelişimi normal ama iri bebk olmucak dedi 2300 dedi bize de
Demir Eomrk3 Haftasıyla uyumlu olmasa söylerdi muhakak.Ben 15. Haftadamdan beri kendisindeyim.Söylediği afaki rakam zaten en son gittiğimde sırtı dönük aldığım ölçtüğüm bir kilo bu dedi yani net değil demeye getirdi. Onun için hiç önemsemiyorum🙊
FatmaOrhan Demir kızlar Selda hanımda benim eltim Doğum yaptı hep düşük söylüyor kiloyu fln ona da az söyledi söylediği gbi doğmadı 3860 doğdu çocuk Selda hanım az söylüyorsa bilin ki en az 300 gr fazla bebeğiniz 😅
Kubra_dmrr Edirefp bana da iyi normal dedi doktorum minyon derken iri doğan bebekler olur ya 4 kilo flan öyle olmaz dedi
Durukayra 1234 merhabalar 38 haftalık sezeryan olucam demişsiniz doktorunuz size ciğer geliştirici iğne vuralım dedi mi?benim doktor ciger gelistirici iğne yapalım bebeği 38 de alalım diyor sizlerde durum nedir?
Demir FatmaOrhan 4 lendik🙊Şimdi birileri daha çıkıp aynısını söylerse tescillicez artık. Stili böyle sanırım,hani ben az söyliyim ki daha fazla çıkarsa süpriz olsun der gibi😄
Kubra_dmrr FatmaOrhan Zaten tam net değil oynama olur 300 400 gram dedi bana bugün sürekli hareket halinde oldukları için tam ölçüyü alamıyorlar zaten inşallah daha fazla olur sağlıkla gelsinler de :)
Demir Eomrk3 Evet memnunum.Çevremde kendisine giden çok tanıdığım var özellikle ablamın ısrarları üzerine selda hanıma geçtim.İlk 3 ay aynı hastanede tam karşı odasında olan prof. Ramazan beye gidiyordum beni tatmin etmemişti hiç.Zor zahmet selda hanıma randevu alabildim ve ilk kontrolden sonra odasından sırıtarak çıktım o derece🙈Bazen gergin ters olabiliyor ama onuda yoğunluğuna bağlıyorum çünkü cidden kadın dur durak bilmiyor. Siz kaç haftalıksınız?