sdmr20 Bende hazıran ayında kimyasal gebelik geçirdim ovulasyon testiyle takip ediyordum hala öyle deniyoruz bakalım nasip 🥰🤲🏻 Ama kimyasaldan sonra düzenli olmaya başladı adetlerim 🤣
Annewith Momybaby1601 evet bir cok kez dr a gittim herhangi bir sorun yok yumurtlama hormon vs hersey cok iyi esimde de sıkıntı yok ama olmuyor üstelik 2. Olucak insallah olursa ama sebebini bilemedik maalesef 😊
Annewith Maysasu Maysasu evet canm cok gittim ama bi sebep yok maalesef. Gerci bi doktor rahim agzinda yara var o yüzden olmayabilir dedi yakalim veya donduralim dedi ama diger iki dr da baktı kesinlikle oninla alakasi yok dedi kafam cok karışık bu konuda
sdmr20 Maysasu 26 Eylül bakalım nasip daha yumurtlama yeni oldu tek gün deglendirebildim bekliycez artık ne olursa 🥰
Annewith Maysasu evet maalesef kendimi psikolojikmen bir rahatlatsam olucagina inanıyorum takmiycam diyorum kendimi yine takarken buluyorum zor biseymis ya 🤦♀️
Mom433 Momybaby1601 bi okudum arkadan oluyor diye eşimle denedik burda okudum doggy pozisyonu tam arkadan değil öne gelio eglince benimki onu bi sevdi ki zor kurtuluorm elinden sürekli onu istio millet öle gebe kalmış ta onuda burda okudum 🤣🤣
muge1661 memo90 ay ben bilmiyorum o nasıl bir pozisyon acaba eğer ayıp olmazsa tarif edebilir misiniz deneyeyim 🙈🙈🤣
memo90 Google yaz canım bulursun bir gebenin gunlugu instagram sayfasınada bak oda anlatıyor ters rahim pozisyonu diyor ama herkes yapıyormus bır problemı olmayanda dahil
Annewith Maysasu yani pek bisey hissetmiyorum açıkçası sadece regl olucak gibi sürekli karnım ağrıyor 🤭 sende var mı bi belirti