Maysasu Kızlar kimyasal gebelik geçirip bebek düşünenler ne durumdasınız denemeye başladınız mı hamile kalan var mı hemen kaç aydır deniyorsunuz
Momybaby1601 Maysasu haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim 2 ay ara verdik deniyoruz ama bu ayda olmazsa doktora gitmeyi düşünüyoruz
Bilinmiyorcpg Maysasu selam👋🏻 Ben bugün itibariyle kimyasal gebelik yaşıyorum kanamam başladı ve biter bitmez devam😂Duruma göre güncellerim burayı 1 ay sonra💖
Asena25 Maysasu bende kimyasal gebelik geçirdim 6 ay sonra hamile kaldım malesef düşük yaptım tekrar 1 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür 23+4 günlük hamileyim pıhtılaşma sorunum varmıs kızlar bi baktırın derim belki aynı problem sizdede vardır
Fatmakara97 Maysasu Ocak ayında bende kimyasal yaşadım Mart ayında 2 ilişkiden hamile kaldım aralıkta doğum inşallah 🥰 darısı isteyen herkese inşallah. Kimyasal gebelikten sonra çok çabuk oluyormuş normal gebelik
Pepeci Merhaba, Ocak ayında yaşadım kimyasal gebelik Şubat ayında gebe kaldım , iki gün sonra 30 haftalık olacağız , Allah’ım tez vakit isteyen herkese sağlıkla nasip etsin🤲
memo90 Subat ayında yasamıstım temmuz ayında hamıle kaldım kesınlıkle en onemlı etkenın stres oldugunu dusunuyorum
Annewith Ümitsizlige düşürmek gibi olmasın kesinlikle. Benimde gecen sene ağustosta kimsayasal gebelik oldu ve 1 senedir maalesef hamile kalamıyorum uğraşmamiza rağmen olmuyor
Annewith Momybaby1601 evet bir cok kez dr a gittim herhangi bir sorun yok yumurtlama hormon vs hersey cok iyi esimde de sıkıntı yok ama olmuyor üstelik 2. Olucak insallah olursa ama sebebini bilemedik maalesef 😊
memo90 Kızlar bol bol avakoda çiğ kabak cekırdegı tüketn ben öyle yaptım ve stresı kesınlıkle bırakın birde bank pozisyonuyla hamıle kaldım onuda mutlaka deneyın
muge1661 memo90 ay ben bilmiyorum o nasıl bir pozisyon acaba eğer ayıp olmazsa tarif edebilir misiniz deneyeyim 🙈🙈🤣
Elif123_ Merhaba ben de haziranda kimyasal gebelik geçirdim Temmuz da hamile kaldım, kesinlikle stres çok büyük etken
Pepeci Maysasu inşallah canım hep dua ediyorum isteyen herkese ,hamiş olanlarimizda sağlıkla kucağımıza alalım diye🤲 kesinlikle stres etkili biz de eşim test verdi sorun yoktu yine de takviye bir ilaç verdi doktor biz bı kaç ay daha deneyelim modundaydik ilaçtan bir tane içti sonra gebe oldugumu öğrendik(ilaca gerek yokmuş yani)🤲ne zaman acaba hamilemiyim demezsen o zaman oluyor sanırım hep böyle duyuyordum bizde de öyle oldu,
Momybaby1601 Maysasu pardon ya 1 ay ara verdik şimdi baktım e nabızdan 21 mayıs da kimyasal gebelik geçirmişim çok uzun gibi geliyor gerçekten
Annewith Maysasu Maysasu evet canm cok gittim ama bi sebep yok maalesef. Gerci bi doktor rahim agzinda yara var o yüzden olmayabilir dedi yakalim veya donduralim dedi ama diger iki dr da baktı kesinlikle oninla alakasi yok dedi kafam cok karışık bu konuda
Momybaby1601 Ben o zaman ilk defa duymuştum kimyasal gebeliği çok ağlamıştım doktorum çok pimpiriklisin demişti sonra herkes daha çabuk hamile kalırsın demişlerdi ama öyle olmadı bende