annesinin_beybisi EsrSvm canım sen de aşılama yaptırdın belki bir fikrin vardır normalde ben 28 günde regl oluyorum gecikmem olmuyor 5 gün sonra regl günüm eğer olmazsam gebelikten şüphelenebilir miyim sence olumsuz sonuçlandı bunu biliyorum gecikmen olmuş muydu
Bsrahb annesinin_beybisi eder Allah’ın izni ile benimde bi kaybım var o gelmek isterse geliyor rabbim sanada nasip edecektir
mirayim_00 annesinin_beybisi ağır iş falan yapma canım yat dinlen benim tanıdığım da yaptırdı sürekli yattı 1 hafta boyunca ve tuttu 🥰
EsrSvm annesinin_beybisi Yok kuzum gecikme olmadı.Aşılamadan 23 gün sonra lekelenmem oldu 24. Gün de adet oldum canım
1Dygs1 annesinin_beybisi Allah’ım kucaginizi boş bırakmasın isteyen herkesin tabii 🙏 benimde 3. Aşılamam olacak
annesinin_beybisi 1Dygs1 âmin canımm sizde sorun neydi neden bebeğiniz olmuyor eğer erkekte sorun varsa aşılama tutma ihtimali daha yüksek oluyor diyorlar da
1Dygs1 annesinin_beybisi eşimde bir sorun yok , rahim dışında miyom var ve ters rahimliyim , ama.gebelige engel değilmiş bebeğin oluşum yerinde de olmadığı için aşılama yapılacak denildi
annesinin_beybisi Ruya1106 yok canım daha aşılama çarşamba günü saat 5.30ta yapıldı 10 gün sonra test yapicam
annesinin_beybisi Ruya1106 evet ilk canım ilk tutma ihtimali düşük ikinci tutar diye yorumlar okudum burda ama ikinciyi düşünmüyorum tutmazsa yaza doğru tüp bebek