gamzenurbozdere Berrasirin kapalı dıye agrın olmuştur benim arkadasda öle oldu cok basınc vermişler kız sonrasında acillik oldu ama bakcaz artık bu yolda çekilen çile mübahtır🤣🤣🤣😘
Berrasirin gamzenurbozdere Ayy kyamamm😂😂valla dogru dedin iste …⚘insallah cok guzel sonuclar alirsiniz flimden sonra 🤗😍
gamzenurbozdere Berrasirin inş doktor filmde kötü bişe cıkacagını dusunmuyorum dedı eşimin tahlılını az buldu 15 mılyon onu tekrarlayacak duruma gore tüp bebek yaparız dedi
Avokadoo @gamzenurbozdere hic birine gerek duymadim kanama olagan disi dediler olursa hemen acilden giris yapicaksin dediler cok sukur olmadi. Lekelenme olanda varmis tabi
Avokadoo @Berrasirin benim tuplerimde acikti ama son ana kadar zor durdum tekrar cekmemiz gerekir diyince biraktim ilaci verdi ve sonra kut bayildim 😅 vajinusmus falan da degilim ama disci fobim var o yuzden olabiliomus ya
Berrasirin Avokadoo cok gecmis olsun gercekten o kadar tahmin etmemistim rahim filmi cok zor cekilmisti bendede 😣acı esigim cok yuksek benimde
Avokadoo @Berrasirin teşekkür ederim bende hic arastirmadim anestezili de cekiliomus bilmiodum direk gittim. Zor falan demedi kimse
Esra3890 gamzenurbozdere Sadece günlük ped alabilirsin yanına çıktıktan sonra takarsın için rahat olsun diye yoksa herhangi kanama akıntı vs olmuyor bende olmadı 5 dk sürmedi zaten yaptılar giydim çıktım geldim eve