gamzenurbozdere Kızlar rahim filmi cektırcem ama acaba film sonrası bi ihtiyacınız oldumu ne bılım ped gibi yedek camasır gıbı sonucta sulu oldugu için içimde ihtiyacım olacak seyler varmış gıbı hıssedıyorum
Crcs gamzenurbozdere bi kaç tane gece, yoğun özellikli olan pedlerden almanızı öneririm. Hem işlem sonrası hemen kullanmanız gerekecek hem de benim yolum biraz uzundu yanında bulunsun istedim.
Meless gamzenurbozdere günlük ped belki ihtiyaç olur ama gerek duymamıştım ben hiç sıvı falan gelmedi sonrasında
Berrasirin gamzenurbozdere bir iki pet olsun yaninizda bir kac gun lekelenme gibi kanaman olabilir …rahim filminiz anestezili mi olacak ?
gamzenurbozdere Berrasirin sordum hayır dedı cok bi sancı hıssetmezsin aylık 200 tane yapıyoz 5 i anestezi oluyor dedi
Mom433 gamzenurbozdere 2.kez bugün çekildim ordan veriolr eve gelene kdr onu yaptım gelince attım az gelio ztn fazla değil
Dilara0638 gamzenurbozdere ben çektirdiğimde ped götürmüştüm yanımda 2 gün azcık azcık lekelenme oldu zaten öyle aşırı bi kanama değil ama ped bulundur yanında
Crcs gamzenurbozdere benim kanamam olmuştu. Reglim de çok yoğun olmadığı için rahatsız oldum yolda wc bulup kontrol etme ihtiyacı hissettim.
Berrasirin gamzenurbozdere canim seni korkutmak istemem ama benim coook sancim olmustu hata simdi tup bebek tedavisi gordugum doktorum bana neden anastezili olmadin kasmışsindr sen kendini dogru sonucda tam alinmiyo o durumda dedi .eger tekrar cekme durumum olsaydi kesinlikle anastezi yoksa ben yapamam tuplerim tikaliydi ondan o kadar agrim olmus gerci acilmamisti da
Hamza5353 gamzenurbozdere bende vajinusmis vardi yeni tedavim bitmişti. Ona rağmen anestezi olmadan devlet hastanesinde cektirdim. Hayır asla dayanilmicak bi agri degil. Sadece ilaci verdiklerinde adet sancısı gibi bir sanci oluyor 10 dk bile sürmedi sakin korkmayin.
Crcs gamzenurbozdere O yüzden rahatsız hissetmemek adına yanınızda bi kaç ped bulundurmanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun 🙋🏼♀️
gamzenurbozdere Berrasirin kapalı dıye agrın olmuştur benim arkadasda öle oldu cok basınc vermişler kız sonrasında acillik oldu ama bakcaz artık bu yolda çekilen çile mübahtır🤣🤣🤣😘
Ftshn gamzenurbozdere canım ben anestezili çektirdim çok kolay oldu hiçbir şey hissetmedim odaya geldiğimde hasta bezi gibi bir şey altıma seriliydi ve kan vardı hep. Sonrasında 1 tane ped takıp öyle evime geldim lekelenme dışında kanamam olmadı pede.
EsrSvm gamzenurbozdere Canım ben ped ve ağrı kesici almıştım yanıma.Çektirdiğim yer de vermişti ped.Filmden sonra da hafif adet sancıları oluyor rahat etmek adına ağrı kesici de içmiştim.
edb06 Ben anestezili oldum uyandığımda hasta bakıcı bayan altıma nerdeyse bez bağlamıştı. İyiki de yapmış çünkü baya kanamam oldu. Onu çıkarınca da ped taktim ve 6 gün sürdü kanamam
zhr5861 Benim biraz kanama ve ilacın birazı gelmişti oda çamaşırda leke yapmıştı atmıştım. O yüzden gece pedi takmanızı öneririm her ihtimale karşı