Nazendehanim Sedaaaa2 ay evet ona da çok gülmüştüm akrabalarin sorması gibi 😂 demek ki sağlık ocagiyla ilgili
Selisce Benim 5 haftalıkken tansiyonum düştü ve sağlık ocağına gittim kaydımı açtılar ama burdakiler de arayıp ilgilenmiyorlarmış hatta kilo ölçümü bile yapmadı sat aldı sadece tahliller için de hastaneye gidin daha detaylı yapılıyo dedi 😄
blueberyy00 Sedaaaa2 AA yok saolsun burdakiler sürekli ilgileniyor birde normalde de takipler yapılmali bikeresinde bana ulasamamislar ilk gebeliğimde ben kayıt actircagimi bilmiyordum sisteme düşmüş görmüşler aramislar defalarca sonunda ulaşıp bana kızdı hatta bizim seni takip etmemiz lazım sisteme düşmüş gebeliğin bize cezası var onun kaydın açılmazsa felan diye çok ilgileniyorlar
Sedaaaa2 blueberyy00 ben saglık bakanlıgı alo 170 aradm su an sadece koronaya bakıyoruz dedi yoksa şikayet edicektm
canoldunbebegim Sedaaaa2 benide araya araya bi hal oluyorlar 18 haftalığım sürekli çağırıyorlar bilmiyorum nedendir 😂
blueberyy00 Sedaaaa2 Şansına demek ki ama ilk başta gittiniz mi kayıt açtırmak için yoksa telefondan mi iletişim kurdunuz benden kan felan da aldılar gidince yani ilk gebeyken de bakılması gereken şeyler var gittiğinizde de mi ilgilenmeyip direk 14. Haftada diyorlar
Sedaaaa2 blueberyy00 ben aradım dedim ki hamıle oldugumu ogrendm saglık ocagında yaptrmam gereken bişey var mu geleyim dedim yok yok dedi adımı soyadımı telimi aldı 14 haftanda arıcaz dedi şu an kac haftalık dedı bılmıyorum daha 3 hafta sanırım dedim tamam dedı kapattı
blueberyy00 Sedaaaa2 orda demekki pek ilgilenmemisler kuzum dediğim gibu burda 4 düşük yaşadım ben hepsinde de tek tek kayit açıp dikkatle kontrol ediyorlar kan felan alıyorlar hatta şimdi benimki riskli gebelik olduğu için daha çok ilgileniyorlar normal gebelere göre daha çok gözleme çağırmam lazım seni felan diyor
mrveknblt Sedaaaa2 doktorum testler istedi sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi 12 haftalıktık o zaman kayıt yapmadılar ama testleri mi yaptılar bilgilerimi almayi unutmuşlar meğersem 😅 17. Haftamda aradı ebe unutmuşuz dedi telefondan bilgilerimi aldı kayıt oluşturdu bir sorun yaşamadım
Sedaaaa2 mrveknblt banada doktorum saglık ocagında yaptırabılırsın testlerı dedi ama bi enfeksıyon testi vardı onu yapmıyor devlet hastanesıne gitmen gerek dedi bende hep özele gittigim için orda yaptırdım valla büyük ihtimalle mesela benım hamılelık ıcın verdıgım devlet hastanesındeki kan testim bile daha e nabıza düşmemiş bak 4 ay gecti belki de sisteme düşmediginden aramıyorlar