eminey14 Surimsine teşekkür ederim 🥰 çok heyecanlıyım bi düşüğüm var biraz korkularımda var tabi acaba yine aynı şeyleri yaşarmıyım diye cumartesi kontrolüm var inşallah bir sorun çıkmaz.
Surimsine eminey14 inşallah çıkmaz ama kendinizi korkutmayın dikkatli olun bebeğiniz sizi bırakmaz 🥰🥰
Deletedmom_33 Elifzumra123 İlk gebeliğim 16+0 olduk bugün 14.hafta sağ tarafımda bir segrime oldu 5-6 sn geçti daha bende hissetmiyorum 😅
eminey14 Surimsine inşallah çok teşekkür ederim 🥰 rabbim evladınızı sağlıkla kucağınza almayı nasip etsin 🙏❤️
Syda01 Elifzumra123 17. Haftada pıt pıt hissettim ilk 23 haftalık olduk uc gündür masallah durmuyor göbeğimin attığını görüyorum 💙
Dae Aycaaa571 masallah bende 26 yim hiç durmuyor ve çok güzel hissetmek ben burdayım diyor😊bazen elimi karnıma koyup konuşuyorum duruyor dinliyo sanki 🥰allahim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
demirmommm Elifzumra123 Benim ilk gebeliğim 23+3 oldum hala çok net hissetmiyorum bir kere hissettim gibi dışardan o kadar onun dışında bebek hareketi mi değil mi anlayamıyorum. Doktorum çok zayıfsın hissetmen lazım diyor endişeleniyorum
ruveyda98 Elifzumra123 20 haftalık olduk bugün tam yattığımda hissediyordum önceden şimdi hep hissediyorum şükür 🥰
Sakinem212 Elifzumra123 19+6 haftalığım hareketlerini gayet iyi hissetmiyorum bu sabah kıpır kıpırdı çikolata yiyince çoluyor yarım saatt durmuyor tatlıyla hiç aram yok hala bulantım var azaldı ama tamamen bitmedi sabhları bulanıyor kızım olacak yine ☺️
Elifzumra123 Yaaa hanımlar 20+ 2 deyim dünden beri çok hareketli maşallah.hepinizin yazıları moral oldu tşk ederim. sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.