defneveannesiii Kızlar sürekli uyuyorum gece 12 de yatıyorum öğlen 12 de uyandım 1 de geri yattım 3 de uyandım. Günüm sürekli böyle uzun saatlerde uyumakla geçiyor. Hala uykum var. Ayılamıyorum. Böyle sorun yaşayan varmı aranızda
gurbetcikizii defneveannesiii beeeenn 🙁 19. haftamdayım ve bende sürekli uyuyorum hamileliğimin başlangıcından beri bugün 1 de uyandım 2 de yataktan anca kalkabildim dünde gece 12 de uyudum
Zeyyyn defneveannesiii kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 34 haftadayım bende öyleyim 🤣 gözüm açık kalmıyor uyursam sarj oluyorum gibi anca öyle iş güç yapıyorım ya 🤣
Asyamira defneveannesiii Elinizden geliyorsa biraz daha uyuyun, ben uyumadigim zamanlar için çok pişmanım şimdi 😂😂
defneveannesiii Asyamira artık daha fazla uyuyacağım 😂 uyuyunca enerji toplanmıyor bende aksine ayılamıyorum
teletabi defneveannesiii normal kuzum bende ilk gebeliğimde oturduğum yerde uyuyakalıyodum 🤣şimdi de keşke uyuyabilsem diyorum
Busrabaksii defneveannesiii bende böyleyim sabaha karşı 4te yatıp resmen akşamüstü 4te kalkiyorum. Yemekten sonra bidaha yatıp 2 saate yakın uyuyorum
kkuubbrraa defneveannesiii ah bir fırsat bulsam da bende uyusam sürekli uykum var iki çocuk hiç durmuyor valla anca 1 de yatıyorum 9 da kahvaltıdayız düşün yani oğlum erkenden kalkıyor
Humeyrasmsk Keşke bende uyuyabilsem gece sebepsiz uyanıyorum bi daha uyku yok gece zaten 2-3 kez tuvalete kalkıyorum uyku dağılıyor hep kesik kesik uykularim
defneveannesiii Humeyrasmsk bende çok sık lavaboya gidiyordum artık gitmiyorum gece yatmadan önce tuvaletim olmasa bile gidip öyle yatıyorum. Gece 1 defa kalkıyorum sadece artık
Humeyrasmsk defneveannesiii Ben iki damla da olsa gidicem yoksa kasiklarimi çok ağrıtıyor o yüzden saatte bir kalkip gidiyorum zaten çok gec uyuyabiliyorum