Aykem Kızlar erkeklerin varikosel oldukları nasıl anlaşılıyor. Eşim sperm testi felan verdi doktor hiç birşey demedi iyi dedi sadece
vuslatim34 Aykem benim eşimde belirti yoktu ileri hareket sıkıntısından ultrasondan bakmasını istedik varikosel çıktı ameliyat oldu.
Busrademiroztamur Aykem benim eşimde belirti yoktu sperm sayısı çok düşük çıktı ürolojiye muayene olunca anladık varikosel olduğunu
Gizemmihra Aykem eşim ürolojı bölümüne gitmişti daha sonra orda ultrasona girmiş damarlarına bakmış doktor ve 3 aşama da varılırsak ılerı derecede çıktı orda bulunan damalarla genıslıyormus ve sıcaktan dolayı spermleri öldürüyormus amelıyat oldu 3 ay iyileşme süreci var ama garanti 6 ay bence iyileşmesi sonra çocuğumuz oldu hamıle kaldım
raziye2709 Yumurtalıklarında ağrı varsa,özel bölgesinde varis gibi damarlaşma varsa varikosel denilebilir ama bunun dışında başka belirtileri de vardır.Ya da hiç belirti vermeyenle bunu en iyi doktor bilir.
Aykem minikane21 vuslatim34 Busrademiroztamur raziye2709 kızlar sonuç https://resimyukle.io/r/hek0d48rGJ
Gizemmihra vuslatim34 benim söyle oldu üçüncü ayda hamıle kaldım ama yanlış yaptım beklemelıydım çünkü sağlıksız gebelık oluştu düşük yaptım doktorlar 6 ay bekleyin dıyorlar.. düşük yaptığım içinde bir 6 ayda öyle beklemek zorunda kaldım şimdi tekrar hamıleyim çok şükür yolunda hersey
Burcu-baby Aykem benim eşimde varikosel ameliyatı oldu yumurtalıklarda ağrı oluyordu ve şişlik de vardı (özür dileyerek söylüyorum) meni sıvısını vücuttn atamıyordı sperm sayılsrında da düşüklük vardı direk ameliyat oldu ve 6. Ayımızda hamile kaldım gayet güzel toparladı kendini ameliyattan sonra sperm sayıları kalitesi olsun hareketli sayısı olsun hepsinde artış oldu direk
vuslatim34 Gizemmihra allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin💙Hamilelerin duası kabul olur banada dua et o sevinci yaşayayım artık 🕊
minikane21 Aykem eşinizin sonuçlarını atarmisiniz. bizde bu durumdan cok çektik araştırdık tuo bebek bile yaptık olmadi simdi doğal yolla gebeyim. yardimci olmak isterim
Aysem- Aykem Üroloji ultrason raporunda yazması lazım kaç derece olduğu. Benim eşimde 3.derece varikosel çıktı ama hiç bir doktor ameliyat önermedi.
Cananyildiz Aykem doktor muayene ediyor sonra ultrason istiyr,bide zatn sperm iyiysre varikosel yoktur veya spermi etkilemiyodur bi önemi yok yani.
vuslatim34 Aykem çok aman aman yüksek değil canım. Ama normal. Allah tez vakitte hepimize nasip etsin
minikane21 Aykem sonuçlar cok guzel eşinizin bir sorunu yok :) yumurtlama gününüzü takip edin ve o günleri değerlendirin olur inşallah bir sorun görünmüyor :)
Aykem minikane21 şöyle söyleyeyim 4 yıldır evliyim 2,5 yıldan fazladır bebek istiyorum. Geçen sene laparoskopi den ameliyat oldum hala olmadı :()