Aysegularas Aybeniz Bende cekildim ama sadece cektirdigim gun girmedim sonrasinda hersey normal devam etti ve 3. Ay hamile kaldim
Aybeniz 17 temmuzda hsg cekildm.dr 5 gun.iliski.yok sonra korunmaya gerek yok dedi.kimi dr lar ilk ay korunun diyor
Nefesim74 Aybeniz ben sadece film çekildiği gün ilişkiye girmedim sonra ki gün devam ettik ve o ay hamile kaldim çok şükür 👐
mmrv Aybeniz bende cekildim ama cok sonra ztn tedaviyle hamile kaldim. cekildigi ay hamile kalan da var bisey olmaz diyen de var korunun diyende var malesef tek bi gorus yok dediginiz gibi.
Babies16 Aybeniz evet banada bazi dr lar korun dedi bazilari korunma dedi sordugumda.ben gec yumurtlayan biriyim.15 gun korundum.o surecte hala yumurtlamayinca korunmayi biraktim yumurtlardan etkisi gitmistir diye.ama zaten o ay kalmadim 3. Ay kaldim ben
Yenicicianne Bende çekildim üstüne bi kere adet oldum sonra hamile kaldım bir sene korunmasız hamile kalamadım bir kere klomen 3 kerede menogonla denemiştim olmamıştı sonra rahim filmi cekildim tüpler acık sorun yok dedi bi kaç deneyelm olmazsa aşılama yaparız dedm eşime ve hiç ummadıgım anda hamile oldugumu ögrendim
Aybeniz Hayirli cumalar...benimde 2.filmim 2014.de cekildim ilk tepecikte anestezi vermediler.3.ayinda kizima hamile.kaldm.simdi de 1 senedr olmuyor.dedm yine sorn var sanrm dusundgm.gibi de oldu.sag tup.tikank.sol da gecis var dedi dr.surekli soldan yumurtluyorm ben bakalm ilk 3 ay onemli benm.icin sizlerde bebek isteyenlerden misinz yoksa hamis mi :-)
Tubasim Aybeniz üç ay önce rahim filmi çekildim. ikinci ay hamile kaldım. Boş gebelikle sonuçlandı düşük yaptım. Ama gerçekten rahim filmi çok işe yarıyor, artık hamile kalabiliyorum düşük yapsam da buna seviniyorum
Aybeniz Bugn dr a gıttm sol yumurtam çatlamıs.sol tüpüm acıktı zaten insallah bu ay olur Allahım izniyle ♡♡♡
Babies16 Aybeniz evet ben hecen sene cektrdim 3. Ayinda ikizlere kendiliginden hamile kaldim.ama ölü dogum oldu malesef.sonrasinda korunmayi birakinca yine hemen hamile kaldim.suan 31 haftaligz cok sukur.bisorun cikmasada hamile kalmayi kolaylastryor kanallari actigi icin