RabiaKose Bursel suanlik normal gözüküyor insallahta öyle olur. 4000₺ normal doğum sezeryan ne kadar bilmiyorum 😊
Bebiscann Neclam321 sırt üstü yatma sakın canım çok tehlikeli bebeğine bişey olabilir ya sağa ya sola yat, benimde bacak aramda ağrı oluyor sağa sola dönerken bacak arana yastık at öyle uyu ama sırt üstü uyuma çok tehlikeli
Mom54544 Bebiscann Bitek bende yokmuş bacak arası ağrısı demekki çok fenq ya donerken çok acıyo bide 2 gündür yürürken de acıyo artık
Bebiscann Mom54544 Bende 6. Aydan beri var artık 3. Gebeliğim diyemi bilmiyorum diğer çocuklarda yoktu
Mom54544 Bebiscann ilk gebeligim benim ya herşeyi düşünüyorum yeni yeni yaşadığım acaba nedir bu diye 😂
Fatma272727 Yasemin5669 rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin kiz bu arada tup bebekten sonra kolay sekilde hamile kaliyorlar benim tenge ilk cocuk tup bebek ard arda iki cocuk dogal yolla oldu
Yasemin5669 Fatma272727 amin Allah razı olsun öle olanlar var da canım benim tüp bebek olmadan çocuğum olmuyo
Fatma272727 Yasemin5669 10 sene cocuklari olmadi erkek hormonlari daha gelismisti yengenin tup bebek yontemi bile ise yaramaz dendiydi ama rabbimiz cok merhametli ard arda 2 tane daha verdi
Zezeeeyyldrm Sara_N valla benimde böyle baya yanıyor saçlı bekliyorum ablamın hiç mide yanması yoktu bebeği kel doğdu her ne kadar doktor alakası yok derse de bence var çevremde tutan çok kişi var😂
Kevserlina Merhaba benimde 11 Ekim sezeryen dedi doktorum bu son haftalarda ne sıklıkla gidiyorsunuz doktora ben 7 eylülde gttim 1 ekimde gel dedi tekrar kontrole
RabiaKose Kevserlina normalde 35. Haftadan sonra her hafta çağırıyorlar diye biliyorum ben şimdi her hafta gitmeye başladım çünkü nst ye bağlıyorlar, bilemedim sizin baya uzun zaman demiş 🤷
Bedihauslu Ay çok şükür oğlum hiç üzmedi hamileligim boyunca Ekim in 23 program a göre son tamamen ama supriz yapıp gelir mi yoksa biraz daha durur mu bilemedim