Fatma272727 PoyrazAlim cok saglikli dogdu 2900 dogdu doktor kuveze konulmaya gerek kalmadi simdi 10 yasinda profildeki o kizim
Selinnn96 Fatma272727 ekimin ortasında en geç ama daha tam belli değilll, ne ararsan var bende de uykusuzluk halsizlik mide yanması kasık agrısı.. 🤷🏻♀️
Neclam321 34+3 Ekim Annesiyim inşallah dha gün vermedi doktorumuz belki haftaya verir Ben uyurken sağa veya sola dönerken çok ağrım oluyor bazen dönmüyorum sırt üstü yatıorum döndüğüm an karnıma ağrı saplanıor sizlerde de oluyor mu
Eriminannesi04 Neclam321 senle aynıyız canım bendede aynı şeyler oluyor bide gebe kaldigimdan beri sırt üstü yatmiyorum en çok sola yatmayı tercih ediyorum arada uyurken kendimi sağ tarafta buluyorum tabi yan yatarken organlara çok baskı oluşuyor en çok ondan rahatsızım
Bebiscann Neclam321 sırt üstü yatma sakın canım çok tehlikeli bebeğine bişey olabilir ya sağa ya sola yat, benimde bacak aramda ağrı oluyor sağa sola dönerken bacak arana yastık at öyle uyu ama sırt üstü uyuma çok tehlikeli
Tugbaaygt 11 ekim yada 13 ekim dedi bakalım ağrılı bi şekilde günümüzü bekliyoruz.İnşallah sağ Salim kavuşuruz bebislerimize. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Rojdakoymen Fatma272727 benimde 8 ekim herşeyi aldık sayılır ama daha hiç birşey hazır değil odası pazar yeri gibi 😂
Fatma272727 a_burcu_bur 3. Gebelik sezeryan dogum olacagi belliydi zaten 32 haftalikken doktor saolsun gun verdi benim esin ailesi izmirde yasiyor biz gaziantepte doktora dedim erken bilmemiz gerekki kaynana gorumce falan ucakla gelecekler o yuzden simdiden bilet ayarlamalari gerek dedim gun verdi o sekil
a_burcu_bur Fatma272727 aaa ne güzel. Benim de kaynanam doğumdan 1 hafta önce gelirim diyo. 35 haftalıkken gün verir belki. 38-39da alırız demişti 🤷🏻♀️☺️
PoyrazAlim Fatma272727 benimde erken dogum riskim varda ciğerleri iyiyse koymuyolar sanırım kuvöze acaba bi kilo sınırı varmı benimki 2200 civarında