Birumuteses29 Kızlar şuan ıphone 6s plus kullanıyorum ama hafızası 16 ve yetmiyor önerdiğiniz bir telefon markası var mı xiaomi 10 bitek aklımıza yatan ama kullanan var mı
Fadikb Birumuteses29 iPhone modelini yükselt 😂 ben oldum olası iPhone kullanırım android telefonlar beni sinir krizine sokuyor 😂😂😂
tatliayminaninannesi Birumuteses29 benimde telefon 7plus 32 GB dı hafızası yetmiyordu telefoncuda hafızasını yükselttirdim rahatladım😅
isimsiz1i Birumuteses29 benim iPhone 11 ama gerek yok o kadar para vermeye takılcağın yerler belli o telefonda güzel o kadr para verdiğime pişmanım😂😂
ada94 Birumuteses29 bende iPhone kullaniodum baktım çok pahallı Samsung a72 aldım güzel ama bir iPhone un yerini aslaa tutamaz tutmuor:(
goldenarrow Birumuteses29 bir elektronik mühendisi olarak android telefon kesinlikle önermem. Gerek işlemci gerek kamera video kalitesi vs konusunda iphone tartışılmaz. Durumunuz varsa iphone 11 ya da 12 alabilirsiniz.
DemetF Birumuteses29 apple kullanan biriysen android de zorlanir bir sure sonra apple ozlersiniz apple ust modeli olmasa da hafizasi yuksek 8 falan xs yeni cikanlarindan alabilirsiniz fiyatlari da uygun
Ayseee4238 Birumuteses29 realme 6i xiaomi alacaktım ben de araştırdım kardeşim de bu konularda çok bilgilidir abla bu ona göre daha iyi bence bu markayi al dedi aldım çokta memnunum
merakliblog Birumuteses29 aylık 7 liraya iclouddan hafıza satın alsana, eğer yok tlf değişicem diyorsan iphone dan vazgeçme bence.
Birumuteses29 Calili banada en uygunu o geldi ıphone tekrar alcak imkanımız yok maalesef ve hafızada yüksektsem şarj problemi var
MelH Birumuteses29 Xiaomi resmi 9 pro kullanıyorum ben memnunum ama Samsung’tan buna geçtim oyuzden zorlanmadım siz iphonedan biraz zorlanabilirsiniz
Calili Birumuteses29 benimde 10 gün kadar oldu 3700 e almıştım diğer telefonlara göre fiyat performans açısından çok iyi bence şu an güncel fiyatta değişiklik var mıdır bilmiyorum
Calili Birumuteses29 30 Ağustos ta almistim güne özel indirim vardı magazasinda ama yine indirim olur bence
ecemsmom Birumuteses29 evet yüksek biraz ama önceki telefonum 7 Plus tu ondanda çok memnundum hediye gelmese değişmezdim :)