Mom433 Tgcbbrdmr üzülunuyor tabi ki kuzum ama karamsarlik olmasın bizde birgün güzel anne olacağız hatta daha iyi bir anne olcagiz kıymetini daha çok bileceğiz çevremdekiler bilmiyor hatta basen kuzenim kızını severken al sizde kalsın az kafamızı dinleriz diye alay edio halbuki biz o sesi duymak için o gürültüye bile hasretle bekliyoruz 🤲
Mom433 Tgcbbrdmr daha zaten göremiyorum aylar oldu vallah çoğu kiseden uzaklaştım kafam rahat 🤣 haber ver banada bizde sperm testi vercez sonra doktora gecip smear sonucu öğrenicez korkuyorum film sonucumada tekrar ameliyat demesin die dua ediorum 🤲🙄
Cutemomy Bende 10 eylülü bekliyorum. En son 13 agustosta adet oldum. 27 agustosta ara kanamam oldu. Adetten once belirtim 3 4 gün önceden belli olur normalde. Bekliyorum ama olmadım henuz. Sizce ara kanamam adetim geciktirirmi?
Ayse27a Tgcbbrdmr böyle düşünmekten çok yoruldum ben her ay böyle beklemekten falan hiçbir şeye umudum kalmadı hiçbir sorunumuz da yok herşey tahlilde falan da gayet güzel demek ki kısmet olmuyor