Ayse27a Tgcbbrdmr ben test yaptım ama hayali bile olsa silik ama çok silik mesela eşim çizgi yok diyor öyle bir çizgi gördüm benim de bu gün yirmi sekizinci günüm en son 12 Ağustos da regl oldum
Hempol Tgcbbrdmr benim de 10 Eylül idrarda kanda pozitif umarım sağlıklı bir şekilde ilerler Allah sizlerede nasip etsin inşallah
Tgcbbrdmr Hempol hayal kırıklığı olacak biliyorum hiç belirtim yok kasık ağrısı göğüs acısıda olurdu oda yok bu sefer 🥲
Ayse27a Tgcbbrdmr bende çok heyecanlıyım ama yok gibi geliyor bana da Şu regl günümüz gelse de artık öğrensek var mı yok mu
Tgcbbrdmr Ayse27a kan vermeyi düşünüyorum ama yoktur üzülürüm iyice diye vermiyorm of korktum ya çok istiyorum özellikle bu ay Allahım nasip etsin ya
Ayse27a Tgcbbrdmr Siz ne zman dan belli bebek istiyorsunuz bende kan vermek istemiyorum yine hüsrana uğrarım diye çok korkuyorum Tgcbbrdmr
Tgcbbrdmr Ayse27a 11 aylık evliyim bn şekerim 7 aydır olmadı bu sefer umudum var gibi ama hiç belirti yok
Maysasu Tgcbbrdmr canım bence daha verme kan reglini 1 2 gün daha bekle ondan sonra ver inşallah hayırlıysa vardır
Ayse27a Tgcbbrdmr bende 11 aylık evliyim inşallah bu ay ikimizde hayirli bir şekilde hamile kalmış oluruz