Beyzaa_Nur Kevserclp yaa çok teşekkürler kesem gözüktü şükür de aslında bebeğime gördü tomurcuk kadar diyor ama emin olamadı
Beyzaa_Nur Kevserclp 2 bebeğimi kaybettim buda benim ilk bebeğim olacak inşallah sıkıntı çıkmaz aynı şeyleri tekrar yaşamam
Kevserclp Beyzaa_Nur sakın öyle kötü düşüme en önemli olan şey senin sağlığın sağlıklı olmak icin de pozitif düşünmelisin iy düşün dua edicem insallah bende ❤️
Nzr06 Serap_kartal5 hayır iki hafta sonra kontrolum varda doktorum söylemio cinsiyeti cinsiyet içinde ayrımı gitmemiz gerekio acaba doktora
kayraninannesii deletedmom27371 ya aynıyız kaç haftalıksınız ben onu anlamıyorum daha öğrendiğimde 36.1 di beta değerim 1 haftalık galiba :)
deletedmom27371 kayraninannesii ne kadar tesadüf keşke buranın kişisel bir mesajlaşma alanı olsa 🙈 valla canım ben cumartesi günü test yaptım betam 135 çıktı pazartesi tekrar yaptırdım 380 çıktı sanırım en son adet döneminden hesaplanıyormuş
kayraninannesii deletedmom27371 instagram varsa ekleşelim birbirinmize yardımcı oluruz ilk olunca h bilmiyorum herşeyi sormadım geliyor :)instagram:mugeozmennn
Mervedemr narmin96 mide yanmaları hafif reflü bende de var normal herhalde ama iştahla bişey yiyorsun sonra pişman oluyorsun 🥺 süt bile geri geliyor saatler sonra sindirebiliyorum sizde de öyle mi?
narmin96 Mervedemr Süt sevmiyorum içmiyorum cnm😕 Çekirdek yiyince mide yanmamı bir az bastırıyor. Ama ne yapsam yine fayda etmiyor. Başa gelen çekilmeli. Bu haftalarda az-az saç telleri, tüğleri filan oluşmaya başlıyor, mide yanmaları ondan arttı bende.