CanimBebegim02 Kapadokyali Allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın inşallah bana erken denildi hala bilmiyorum
Kapadokyali CanimBebegim02 Amin inşallah canm hepimiz sağ saglim kucağımıza alırız inşallah ben 13+1 de ozelde öğrendim cinsiyetimizi
ebruus Vildan23 bende nasil biliyomusun sanki 25 e kdr hamile deildim karnim acisindan. suana kdr hep ilac aliyorum bulantima ama su 3-4 gundur karin gerdirme yatakta rahat olamama ve bel agrim hafif basladi🥲
Vildan23 ebruus bulantılarım çok şükür geçti bende çok ilaç kullandım ama aşırı derecede karın ağrım oluyor korkuyorum acaba bişey mi var diye bel ağrım da var tabi 😔 Rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim kucağımıza alsak hiçbir şey kalmaz 🙈
Betul000 tugce_5657 ben hissediyorum valla erken hissetmeye başlıyorum doktor zor biraz diyor ama daha önceki gebeliklerimdede hissediyordum😊😍
gamze6324 iki_tospik_annesii Hayırlı olsun canım şu anlık ben de daha altı haftalığım sadece folik Asst mu kullanıyoruz şu an Yoksa başka vitaminler alıyor muyuz
iki_tospik_annesii gamze6324 başka vitaminde kullanıyoruz cnm bana doktor folik asit verdi bide vitamin elevit verdi onu kullanıyorum
baharugrr gamze6324 16+2 hamileligimdeyim. bana d vitamini vermedi. açıkçası bilmiyorum ne zman verildiğini . belkide değerlerim normal diye gerek duymamıştır . 😊
gamze6324 Goncatrhn Gonca hanım merhabalar ben de altı haftalığım sadece folik Asst mimimkullanıyorsunuz yoksa başka vitamin alıyor musunuz?❤️
Goncatrhn gamze6324 ben ilk gebeligimde kürtaj olmustum ondan dolayi doktorum Progesteron bu hapi ve b12 takviyesi olarak benexol ve folikasit verdi şuan gelişimi iyimiş ins sende kucagina sag salim alirsin doktoruna basvurmadan hic bir hapi kullanma canim🥰
Beyzaa_Nur Zehra9616 çok teşekkür ederim çok korktum 2 bebeğimi kaybettim kanamam varken pek ilgilenmemişti kan pıhtılaşması var ben raporu başka doktorda görsün diye gitmiştim ama moralimi bozdu çok teşekkür ederim yarın kendi dokturma gitcem o zaman alttan dinleyeyim
Zehra9616 Beyzaa_Nur hic moralini bozma rabbim bu kadarini gosterdiyse geriside gelecektir insallah duyarsin o guzel sesi sende 😊