esraizmirli Kusciviltisi kul yapımı çok önemsemeyin 😁 4100 gr geliyordu oğlum 3700 doğdu sağlığı yerinde olsun kilo her şekilde alır ☺️
esraizmirli Kusciviltisi gayet güzel kilosu 3 kilo üzeri olur merak etme son haftalarda çok daha kilo alıyo bebekler ☺️
Kusciviltisi esraizmirli 1 haftadır ev taşıyordum yumurta bile yemedim doğru düzgün beslenemedim uykusuz kaldım kendimi aşırı yordum vicdan azabı hissediyorum
Kuzucccum Kusciviltisi doktor ölçümünde hata olabılıyor yoksa bebek kılo naısl versın 🙄 son haftalarda bana söylenen hıc bı kılo tutmadı . 3 kılo dendi Doğumda 300 grm eksik doğdu
esraizmirli Kusciviltisi dikkat et canım yumurta en önemli şeylerden bitanesi günde 2 tane yiyordum doğurdum yumurta görmek istemiyorum 😂 bide ceviz kaşar çiğ badem maden suyu ıspanak kilo aldıran besinler bol tüket ☺️
Kuzucccum Kusciviltisi ben de ayrı sasırdım bebek kılo verecek degıl ya dedım naısl yanlışlık olur dıye her doktorun soyledıgınde 100 200 oynar dedı
Cmnozge Kusciviltisi canım moralini bozma ben hem devlet hem özele gidiyorum çalıştığım için ikisine de aynı gün randevu aldım hep bende de öyle çıktı bence ultrason dan kaynaklı şuan 38+2yiz
Seldancr Kusciviltisi ultrason tam doğru sonuç çıkarmıyo canım sıkıntı etme ben doğum yapacağım gün 3.200 çıktı 3 kilo doğdu kızım
ballisiyavrum Kusciviltisi benimde başıma geldi bu durum ama ölçümde hata yapılma durumu oluyormuş bi sonraki gittiğimde daha doğru demiştim drum
Seldancr Kusciviltisi kötü diye söylemedim kuzum asla ultrason dogru sonuç vermiyo canını sıkma saglıklı olsunda benim kızım 3 kilo doğdu çok küçüktü pramatüre kıyafetleri bezleri aldık hatta ama şimdi 1. 5 yaşında topaç gibi kız 😂