Kardeleen Kubraargun kraft signature aldım ben henüz kullanmadım. Kaldırıldığında az yer kaplaması da güzel. Zaten 2 yaşına geldğinde büyük yatak alırız diye düşünüyorum
Asyamira Kubraargun ben anne yanı olarak aldım normal beşikten hiç bir farkı yok tavsiye ediyorum sepet ya da ahşap beşiklerden bi eksikliğini hissetmiyorum yani, ayrıca bi yere giderken katlanıp taşınması çok büyük artı bebeği yatağından mahrum etmiş olmuyorsunuz ☺️
MerveAbu Kubraargun canım ben krafttan aldım. Alt değiştirme yeri kenarında bi gözü mevcut. Kaliteli bir ürün. Biz seyahat etmeyi çok sevdiğimiz için çok da pratik gideceğimiz her yere taşıyabileceğiz. 2 yaşına kadar kullanıp sonrasında oda yapacağım. Ölçüsü 70×110 oldukça büyük. Başlangıçta yatak orta seviyede bebek hareketlenip kalkabilecek konuma geldikten sonra altı aydan sonra yatağı zemine indireceğim kenarında kendi girip çıkabileceği kapısı da var 😍
Minaminisi alyavetuna evet baktım ona, aslında çok güzel ama kraft olympos muhtemelen alacağım. Çünkü kendi yatağım standart yataklardan yüksek, yoyko alsam anne yanı olarak kullanamam, eşit değil yatak boyutumla. Ama model olarak güzel. 😊
Sakinem212 N01AKCAN sunny baby almıştım çok kaliteli gerçekten sadece büyük 5 yaşına kadar kullanılabilir bide küçükken yukarıya koyuyorsun bebeği büyünce aşağıya aparatları falan var dönence si çok güzel raahtalatucj muzik çalıyor gece lambasını açıp bebeğe bakabiliyorsun .
momsturk Kubraargun park beşik aldım elele madre. Anne yanı özelliği var. Kurulumunu yaptım. Çok hoşuma gitti gayet kaliteli. Ablam park beşik kullanıyor kızı 3 yaşında hala yatıyor. Karyola beşik almadım tayinciyiz kendi evim de değil. Taşınırken yıpranır diye almadım. Ayrıca katlanıp çantasına konuluyor. Bir yere giderken yanımda bile götürürüm. Babynest de almıştım ilk zamanlar onda yatar belki bilemiyorum.
Babymee Yoyko 8 in 1 park yatak aldım ben de. Araştırmalarım neticesinde karar verdim. 1000₺ ye aldım sonra fiyatı yükseldi. Eğer zamanınız varsa biraz daha bekleyip indirimde alın. Daha kullanmadık ama şimdilik iyi görünüyor