Merhaba arkadaşlar oğlum sarılık olmuş hastaneye kontrole götürdüm öğrendim doktor yatır dedi ama yiğenim sarılıktan yatırmışlardı cok kötü olmuştu ben yatırmak istemedim bilgili anneler bana yardim edebilir mi nasil gecer bi onerin var mı 😥😥

Cnm kesinlikle yatsın benim oğlumda oldu doğumdan 6 gün sonra yatırdım 2 gün sonra çıktık orası çok iyi geliyor onlara mavi ışık falan veriyorlar sende sık sık emzirmeye gidiyorsun hemen çıkarsın

Esmabozkurt benim oğlumda doğduğundan birgun sonra oldu bizimki sinirdaydi 18 di hemen yatısini verdi 5 gün hastanede yattık bol bol emzir ama neden yatış yaptırmadın

Esmabozkurt bizimde dogumdan sonra sarilk olmustu tek bir gun hastanede yatip isin tedavisi gordu belli saat aralaignda emzirdm yatarken mama destegiylede atlattik. Yatirin ki uzamasn. Cok gecmis olsun

Esmabozkurt her bebek olur sarılık bunda korkulcak bo durum yok sarılığı artmasa yatış vermezdi tedavisini görsün çıksın inşallah geciktirme

Bizimki 2.gün 20 çıktı, acildeki doktor 2.gün 40′ın üstündeyse tehlikeli demişti 1.5 saatte bir doyurun dedi, şimdi atlattık.

Esmabozkurt iki kızım var ikisinde de sarılık yaşadım ilk kızımda değeri 18di 1 gece yattık çok şükür sınırın altına inince taburcu olduk ikincide 17 ye yakındı doktor evim yakın olduğu için sabah akşam getir değerine bakalım bol bol emzir arada mamayla takviye yap dedi oda 2 günde normale dönünce mamayı bıraktık çok şükür sağlıklılar

Esmabozkurt geçmiş olsun bizdede aynı sıkıntı oldu . 8 saat mavi ışıkta kaldı öyle düştü değeri . Cumartesi tekrar kontrol var inşallah düzelmiştir 🙏 ışık sivilce yapmıyor ama bebeğin vücudu soyuluyo buda normal bir şey . Biz yikadikca geçti pek kalmadı. Gerekiyorsa yatış kesinlikle yaptırın

Esmabozkurt saat başı emzirmem lazım uyuyorsa uyandır sürekli emzir ki sarılığı azalsın eğer emmiyorsa yada az emiyorsa sütünü sağ çay kaşığıyla ver

Aylin2011 valla oldu boyle isilik gibi kiyafet bile giyemiyordu imza atıp cikardilar