Esmabozkurt bence yatirmqlisin benim oğlum da sarılık oldu eve geldik hastane geri çağırdı bizi yatış verdik 24 saat ışık tedavisi aldı yattığında değer 17 idi çıktığımızda 6 ya düşmüştü 3 gün sonra tekrar kontrol ettiler 16 olmuştu tekrar bir daha yattık hastanede başka bir hastaneyi ve ışık azdı 7 ye düştü çıktık sonra bir daha gerek kalmadı çok şükür ama sarılık önemli lütfen hasar bile verebilir çocuğunuza yatış dedilerse değer yüksek 1 gün yatın hastanede

Esmabozkurt ayrılmak çok zor ama sağlığı için yatırmak gerekiyorsa yatsın. Ben 9 günlük yoğun bakımdan sonra 1 gün de sarılık yüzünden ayrı kaldım yavrumdan, canım çok yandı ama sarılığı geçti çok şükür. Bilirubin seviyesi yükselirse Allah korusun beyinde hasar olabilir.

Esmabozkurt fototerapi şart. Yeğeninizde başka sıkıntı vardır belki sarılıktan hastaneye yattı diye neden kötü olsun. 15 gün çok önemli doktoru dinleyin lütfen.

Esmabozkurt bizde 15 le yattık 1 gece kaldı sadece hemen düştü çok şükür ben yanında kaldım kızımın ve sürekli emzirdim benimkiside hiç uyanmuyordu çocuk işini gördü kendine geldi nasıl eve yollarlar değer yüksek hemen yatış vermeleri lazım sınır zaten 14

Benim yigenimde sarılık olmuştu çok kötü hemde gözlerinin içinden tutun ağzına damaklarina varana kadar sürekli hastane koselerindeydik bı gün bı yaşlı amca bizimkilere kızım yanlış anlama ama hakiki petek balını bulun alın ve karınca ayağı kadar ağzına verin o sarı sarı kusacak atacak dedi bizimkiler hemen eve geldiğimizde balı aradık bulduk emzigine minnacık karınca ayağı kadar degdirip çıkardık ışığın altında sürekli tuttuk ve çocuk bir saat sonra sapsari kustu ardinddan fazla geçmedi yine sarı sarı kustu sariligini düşürdü tabiki yapın demiyorum ama biz böyle bişeye şahit olduk bende yazayım dedim

Esmabozkurt canım benim karaciğerini çalışmaya zorladığı için o ışık o şekilde deri döküntüsü olabiliyor, sarılık ciddi bir konu doktorun yatış istediyse hiç tereddüt etme 🌸

Esmabozkurt yatırın hastaneye değerleri düşecektir korkmayın bol bol emzirin bol boll korktuğunuz gibi olmayacak inşallah 🙏🙏 geçmişler olsun