Saripapatyam1 aslihan41 benn✋🏻 sekerim olduğu için sadece bitter çikolata oda 1 kare sadece hergun de değil en fazla haftada 2 defa 🤣
BeybininAnasi aslihan41 ben hiç yemedim. Sadece daha başlarda kokoreç yemiştim çok da pişman olmuştum. Sonra çok nadiren çikolata haricinde ağzıma abur cubur, kola sürmedim.
bahtnurr1 aslihan41 28.haftaya kadar hiç kilo almadım 30.haftada 1300 aldım oda bebeğin ağırlığı zaten 😊 umarım en minimumla kapatırım çünkü ben 124 kilo ile hamile kaldım normalin çok üstünde canım
Yesil1 aslihan41 İlk aylarda mide bulantısı yüzünden yiyemiyordum, bulantılar keşke devam etseydi diyorum bazen 😁 hamile kaldığımda zaten kiloluydum (74) üzerine bir de 16 kilo aldım, 37 haftalığım şu an
2inciannelik aslihan41 elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum canım eve almıyorum abur cubur alırsam yerim diye . Öylece yememiş oluyorum ama canım çekerse alır yerim. Diyetle 23 kg verip hamile kaldığım için ekstra dikkat etmeye çalışıyorum. Gebelik diyeti uyguluyorum . Sadece bir kaç gündür aksattım o da yine dkaltli bir şekilde sadece canım makarna istediği için dün makarna bugün de bulgur pilavı yedim
BeybininAnasi aslihan41 hiç kilo 😁 -4 ya da -5 le doğuma girdim. Bi 10 gün sonra da hamile kaldığım kilodan 15 kilo eksiktim. Ama ben kiloluydum, ondan da olabilir.
2inciannelik aslihan41 gebelikte yapılan diyet işte ağırlıklı olarak bebeğe kilo aldıran besinleri tüketmek anneye kilo aldıran bebeğe bi faydası olmayan yemeklerden uzak durmak gibi .
eserife aslihan41 gebelik şekeri çıktı ondan önce yemiyordum zaten şekerden sonra diyete başladım. Canım ne kadar istese de hiç yemedim içmedim. Son ayım umarım dayanabilirim 🙈
Aysenurctn32 aslihan41 ben boğazını tutabilmelerden olamadım malesef. Özellikle kolayı içmiştim gazlı olur çocuk deselerde içiyorum. Abur cubur da eşim yedikçe bende yiyorum napiyim
aslihan41 Aysenurctn32 evet evde eşlerin bize bu konuda yardımcı olması lazım başkasını görünce insanın canı çekiyor gerçekten
balbocegim27 aslihan41 hiç yemedim diyemem ama olabildiğince tuketmemeye çalışıyorum paketli bisey yediğim an ya ishal oluyorum ya da midem yanmaya başliyor