Halidebilbik Boncugummmm 25 haftalığım şu an başladım zaten günde bir kaşık pekmez kuru üzüm ve ceviz yemeye çok faydası varmış
Aylin2011 Halidebilbik benim 7nin altına düşmüştü o zaman kan iğnelerine başladık ama pek çıktığı söylenemez
Halidebilbik Aylin2011 peki bebeklerinizde bir sıkıntı oldumu onları alakadar eden bir durum oldumu ?
Boncugummmm isimsiz1i bnm de nikah için kan verdık ozmn 8 di hematoljıye gtt dediler gttim ilaç vermişti 3 ay sonra kontrol demişti bnde unuttum sonra hamıle kaldm kaybettim tekrar gidemedim. Anemilik var bnde dıkkat edyim yükselıyor dıkkat etmeynce düşüyor
isimsiz1i Boncugummmm evet az önce okudum anemilik oluyormuş o nasıl bişe anlatırmısım belki bende öyleyimdir
Sumeyyeee Halidebilbik hamileyken kan takviyesi alan var bence doktorunuzu dinlemekte fayda var eğer kanınız çok düşük olmasa ilaç verirdi eğer takviye almazsanız doğumda kan kaybettiğiniz için daha riskli olabilir Kendimden örnek vereyim doktorum kan ilacı verdi hap içemediğim için kullanmadım doğumda 12 olması gereken kan değeri 6lara düşmüş doğumu aynı gün yaptığım bayanlar ayaklandı ben her lavaboya gidişimde dünya bembeyaz oluyor yataktan kalkmak istemiyordum sonra kan verdiler serumla ayağa kalkabildim çok şükür
Halidebilbik Sumeyyeee çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun 🙏 Zaten bende dinliyorum doktorumu şu an birinci dozu aldım diğerlerinede gidecem sadece bebeğime bir sıkıntı olurmu olmazmı diye korktum endişe ettim ondan dolayı tecrübeli bunları yaşamış olan annelere sorayım dedim
Halidebilbik Boncugummmm bulansada mecbur yiyecem bebeğim için mecburum sende ye daha küçük bebeğin bari sende oda toparlanırsınız inşallah bu sefer sağ Salim kucağına alırsın 🤲🏻♥️
Boncugummmm Halidebilbik haklsn canım bnmde cok bulantılarm vardı bulantı hapıyla yemeye başladım bn de yeni içtim pekmez 🤲🌺❣️inşşlah toparlarz
Boncugummmm isimsiz1i taşıyıcı oluyosun canım ne yesen ne kullansanda biraz toparlayıp dıkkat etmedginde geri düşüyor. Bna ozmn eşinde anemi olsaysı eger çoçuk hastalıklı olabilr demişlerdi ama eşimin kanı ıydi çok şükür
Aylin2011 Halidebilbik yok canım gayet sağlıklılar çok şükür grupta da covid geçirip bebeği sağlıklı dünyaya gelen çok kişi var
Boncugummmm isimsiz1i iyi ozmn canım bişey olmaz bzde eşimle 0rh+ bebegnzde aynı kanı taşıycak dedi 🤭 sag saglim kucgmza alırz ınsllah🤲🤲
teletabi Halidebilbik e nabızdan bakın sonuçlarınıza. Birde bir doktora daha gösterin ne olur ne olmaz canım
Halidebilbik teletabi bir doktora daha göstermem için tekrar şeker yüklemesi yapmam lazım onun içinde 3 defa kan alınıyor oda yetmezmiş gibi bir şişe glikoz içiliyor ve iyi bir şey olmadığını söylüyorlar bebek için o içeceğin nasıl yaparım bilmiyorum 😟
Nilufar_1996 Gerçek bal, siyah kuru üzüm, ceviz, siyah uzum. Tavuk ciğeri kalbiyle karışık, dana dili, ciğer, pancar yeşil ekşi elma kansızlığa birebir bunlardan yiyin hamişlar.
Halidebilbik Nilufar_1996 EVt banAda aynı şeyleri söylediler elimden geldiği kadar yemeye çalışyorum ben çok tşk ederiz 🙏🥰♥️
ezgikptngl Benim kanım 9 ferritinim 3 ve iki haftadır serum takviyesi alıyorum 35 haftalık hamileyim doktorunuzu dinleyin ve tedavinizi uygulayın ben ölü gibi geziyodum suan kendimi daha dinç hissediyorum kan sayımı yapılıcak ve gerekirse üçüncü serumu da takacaklar
Halidebilbik ezgikptngl iyi hissediyorsanız sıkıntınız yoktur inşallah darısı bana olsun çok geçmiş olsun 🙏🥰