Yeni öğrendim hamileliğimi cuma günü keseyi görücez inşallah 🙏🥰 ilk zamanda kasık ağrısı olan varmı acaba
ilk zamanda kasık ağrısı olan varmı acaba
Sedabekil evet ben 3 ay kadar hep çektim sonra da ara ara oldu
Ceylanergen teşekkür ederim benimde çok var korkuyorum acaba düşük olur mu diye stres oldum
Ebru_59 çok sağolun kalp atışını ne kadar olunca duydunuz acaba
Merhaba bende kasık ağrılarım sebebiyle test yapıp gebe olduğumu öğrendim hatta reglme 6 gün vardı eczacı abla test yapma şimdi çıkmaz demişti ve çift çizgiyi görmüştüm otururken batıyordu kasıklarım 🥲🥲
Şuan 31 haftalığız kasık ağrım kaç haftaya kadar sürdü hatırlamıyorum ama korkulacak bir durum yok panik yapma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım 🙏🏻🌸
Benim de aşırı kasık ağrım oluyordu idrar yolu enfeksiyonum varmış 2 kez tekrarladı şükür şimdi iyiyim bi tahlil verin bence
Kubrasubasi teşekkür ederim geçmezse tahlil yaptırmayı düşünüyorum sizede çok geçmiş olsun 🌺
Sedabekil Benim de başlarda oluyordu ilerledikçe azaldı, çok normal kasık ağrısı endişelenmeyin☺️ Ayaklarınız biraz yukarda olacak şekilde uzanın rahatlatır. Hayırlı olsun bu arada🌸
Belacivciv çok teşekkür ederim sizinde hayırlısı olsun 🥰🌺
18+5 deyim hala kasıklarım ağırıyor. Bugün temizlik yaptım yine ağrıyor. Genelde sürekli hareket halinde olunca daha çok ağrıyor
mnurtrk amin inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🌺🥰