• Gebelik
  • ilk zamanda kasık ağrısı olan varmı acaba

Melike, başlığı ilk zamanda kasık ağrısı olan varmı acaba olarak değiştirdi.

Merhaba bende kasık ağrılarım sebebiyle test yapıp gebe olduğumu öğrendim hatta reglme 6 gün vardı eczacı abla test yapma şimdi çıkmaz demişti ve çift çizgiyi görmüştüm otururken batıyordu kasıklarım 🥲🥲
Şuan 31 haftalığız kasık ağrım kaç haftaya kadar sürdü hatırlamıyorum ama korkulacak bir durum yok panik yapma rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım 🙏🏻🌸

Benim de aşırı kasık ağrım oluyordu idrar yolu enfeksiyonum varmış 2 kez tekrarladı şükür şimdi iyiyim bi tahlil verin bence

Kubrasubasi

mnurtrk ço

mnurtrk çok teşekkür ederim rabbim kucağınıza nasip etsin sizinde 🙏🌺 benimde reglme 1 hafta vardı çift çizgi çıktı şimdi keseyi görmeye gidicez inşalalh 🙏🙏

Sedabekil Benim de başlarda oluyordu ilerledikçe azaldı, çok normal kasık ağrısı endişelenmeyin☺️ Ayaklarınız biraz yukarda olacak şekilde uzanın rahatlatır. Hayırlı olsun bu arada🌸

18+5 deyim hala kasıklarım ağırıyor. Bugün temizlik yaptım yine ağrıyor. Genelde sürekli hareket halinde olunca daha çok ağrıyor

Sedabekil Hayırlı güzel sonuçlar alasın insallah sağlıcakla kavuşasın evladına🙏🏻🥰
            iyi akşamlar🌸

mnurtrk

Rmys09 anladım hayırlısı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin benimde ayaktayken daha çok ağrıyor

mnurtrk amin inşallah iyi dileklerin için teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin 🌺🥰