Damli Donuyorum resmen kombiyi yakcam nerdeyse böyle olan var mı benim gibi acaba sebebi ne olabilir ki haddinden fazla üşüme var elim ayağım ısınmıyor hiç kan değerlerim de iyi 🧐🧐🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Selin12- Damli hiç kimse inanmaz bende öyleyim zangır zangır titriyorum resmen dondum kışlık kazakları mi giydim yorganın altına girdim bende düşündüm kombiyi açmayı
Damli Selin12- o zaman normal herhalde bu halimiz ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle bir şey yaşamadım
Aslihan2 Damli Bennn battaniyeyle oturuyorum resmen ama şöyle bi donuyorum bi yanıyorum degisik bir hâl 😂
UmayGul Damli her zaman degil ama ara ara gun icinde mutlaka sitma tutuyor ben alistim artik ayaklarimda hic isinmiyor ☺️
Hello54 Ben hep yandım ya sıcaklıklar çok fenaydı seneye daha da sıcak olursa yazık olacak bebişlere ve bize. Eylül geldi de rahatladım vallahi🤓
Fatma-cnr06 Damli bende 7 haftalıgım kan degerlerım de ıyı. Ama bndede asırı usume var. Ankaradayım havalar soguk ama bukadrda soğk deık yanı bn dsrıya bıle mont yelekle cıkıyorum degsık bır usume bndede mvcut ılk gebelıgımde olmamıstı hc