FDK2835 Ayserose1001 ben tir tir titriyordum. Kapı pencere kapalı ve üzerimde bir şey olmasına rağmen üşüme uzun sürüyordu. Meğer hamileymişim. Tabii bu belirtisi midir bilemiyorum. Rabbim tez zamanda sizede sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Ayserose1001 FDK2835 aaa valla bende şu an öyleyim yaa her yer kapalı evde eşim tişörtle ben kalın şeyler 😂
Boncuk123 Ayserose1001 beenn 😂 resmen ayaklarım ısınmıyor burnum buz gibi oluyordu meğerse hamileymişim. Kansızlıkren ve Demir eksikliğinden oluyor demişti doktorum 😂
Ayserose1001 Boncuk123 aynen bende burnum ayaklarım donuyo eşim şaşırıyor ya ben tişörtle sen nasıl üşüyorsun diye 😂😂
Ayserose1001 FDK2835 bi çok şey benziyor burda yazan kişilere inşallah benimde hayırlısı ise bir bebiş vardır 😍🙈
Zeyneptuba Ayserose1001 o zaman testtede daha çıkmaz iki üç gün bekleyip test yapın bizede haber verin
Ayserose1001 Zeyneptuba tamam canım yapınca haber ederim 🤣🙈 işte tek şey üşümek olunca pek ihtimal vermiyorum ama yaşayan çokmuş 😂
ilkgozagrimhavinim Ayserose1001 inanırım valla. Hatta eskilerden kalma bi hurafe, üşürsen erkek bebeğe hamilesin dediler hep erkek sandılar bide. Ama kızmış😅
Ayserose1001 ilkgozagrimhavinim ahahah eski batıl inançlar 😂😂 valla inşallah benimde sağlıklı hayırlı bir bebiş vardır 🤷🏻♀️😞
Zeyneptuba Ayserose1001 benim senden bi kaç önce yumurtlama dönemim üşüme var ama başkada elle tutulur belirtim yok testim pozitif. Daha çok yeni belirii beklememek lazım