Ayserose1001 Adetime 7 gün var kızlar ve herkes ev sıcak hava iyi diyor ama iki gündür donuyorum resmen üşütme felan olsa bulantı felan da olurdu acaba erken gebelik belirtisi olabilir mi üşümem ? yaşayan var mı kızlar ?
Zeyyyn Ayserose1001 insan bekleyişte olunca herşeyi ona yoruyor gönlünüze göre olur inşallah ama sadece üşüme belirti değildir geceleri çok serinledi zaten
ebru_yldrm Ayserose1001 canım benim en belirgin belirtim oydu inan yumurtlama zamanından adet gününe ve sonrası tabi donuyordum resmen. Özellikle ayaklarımı ısıtamıyordum adet günümde test yaptığımda pozitifti çok silik bi şekilde şimdi 13+6 haftalığım. İnşallah sende hamilesindir
Ayserose1001 derya46 işte serin bizim burası ama kimse üşümüyo bi ben iş yerinde de klima açtım herkes üşüyor musun dedi şaşırdılar 😂😂
Ayserose1001 Zeyyyn yok canım sadece ona yormuyorum kan değerlerim de düşmüş olabilir sadece yaşayan varmı merak ettim
Mihrimahirem Ayserose1001 evet 👍🏻 bende olmuştu gebelikten sonra öğrendim üşümenin erken gebelik belirtisi olduğunu. Soba yanan odada, üzerimde 2 kat battaniye tepemde ufo çalışıyordu hala titriyordum
Zeyneptuba Ayserose1001 Ayserose1001 anladım canım benimde 7 gün varken testte pozitif gördüm o yüzden dedim. Yumurtlama gününü biliyor musun
Sevilss Ayserose1001 Ben adet olucağım zaman üşürüm kanım çekilir bacaklarım donar dizlerime kadar falan gebelikten üşünür mü bilemedim hiç duymadım
ilkgozagrimhavinim Ayserose1001 evet olabilir ben aşırı üşüyordum martta. Ama öyle böyle değil. Hamileymişim. O üşümem 3.aya kadar gitti.
Ayserose1001 ilkgozagrimhavinim aynen bende ısıtıcı battaniye ve örgü panduf giysin hala ısınamıyorum ☹️
ilkgozagrimhavinim Ayserose1001 inanırım valla. Hatta eskilerden kalma bi hurafe, üşürsen erkek bebeğe hamilesin dediler hep erkek sandılar bide. Ama kızmış😅
Zeyneptuba Ayserose1001 o zaman testtede daha çıkmaz iki üç gün bekleyip test yapın bizede haber verin