YuvarlanamayanPandaa Clostiridium çok iyi benım açlık 71 tokluk 82 çıktı doktor çok güzel dedi şeker yüklemeside yaptırmadım
Gulll07 Clostiridium benmde açlık 78çıkmıştı tokluk 114dü. Şeker yüklemesi yaptırmadı doktorum. Normal dedi
Fadikb Clostiridium bazı doktorlar açlık tokluk şekeri normal çıkarsa gerek görmüyor şeker yükselmesini
Fadikb birsusamtanesiydin hayır burda bir yanlışlık var açlık şekeri mümkün değil 70 ile 140 arası olamaz
birsusamtanesiydin Fadikb ya sanırım benim tokluk şekerim ölçülmedi 🙄 ama şimdi baktım açlık kan şekerim 70 .
birsusamtanesiydin Fadikb haklısınız peki bu gebelik şekeri ile açlık şekerinin bir ilgisi var mı , gebelik şekerimin 137 çıkmasına pek bir şaşırdım 😊
lentil birsusamtanesiydin benm bildiğim gebelik şekeri demek normalde şeker hastası değilsiniz hamilelikten dolayı şekeriniz yüksek çıkıyor demek. Benmki gebelik şekeri mesela. Normalde şeker hastası değilm şekerim yüksek değil ama hamilelikte yükseldi
birsusamtanesiydin Fadikb 137 gebelik şekerim sınırdaymışım bugün şeker yüklemesi yapıldı . Açlık şekerime daha önce bakılmış o da 70
Fadikb lentil ahh bende öyleyim normalde şeker hastası değilim ama gebelikte sınırda çıktı o yüzden diyet yapıyorum
birsusamtanesiydin lentil aslında şekerli şeyleri cok tüketemiyorum normalde ama hamilelikten dolayı canım istiyor 😄ondada cok tüketemiyorum zayıfım zaten yediğim miktar sınırlıdır ama yaz ayına denk gelmesi bol meyveli bir hamilelik geçirmekten kaynaklanabilir 😊