Sukranmehmetylmz Arkadaslar cogu kisi diyorki gebe kalmak icin o ay adete 1 hafta kala daha iliskiye girmemek gerekiyormus bu ne kadar dogru
Burcuuuuu Sukranmehmetylmz bunu hiç duymadım ama tek bildiğim ilişkiden sonra ayaklarını yukarı kaldırıp yatmak ve hemen banyoya girmemek ben bunlara dikkat etmiştim ama hayırlısı olsun inş. 😊😊
Happinessoon Sukranmehmetylmz bencede alakası yok bende adetimin bittiği gün gebe kaldım adetinin bittiği gün deneyebilirsin canım
Cgla Yok cnm alakasi yok bence sen hamile kalmak istiyon adetinin bittigi gun iliskiye gir daha sonra 2gunde bir gir iliskiye adetin gelene kadar canim.. Ben adetimin bittigi aksam iliskiye girmistm o gün hamile kaldim. Ama bu senin dediğini ilk defa duydum.
Sukranmehmetylmz Cgla yok mesele bu ay adetin bittikten sonra iliskiye basliyorsunuzya iste yumurtlama donemi falan geciyorya adetr son 1 hafta kala girilmemesi gerekiyormus cocuk tutunamaz diye oyle duydum birkac kisiden
VeraVrea Burcuuuuu Ilkannem acaba şimdi biraz magnezyum desteği alıp sabah erkenden doktora gitseniz nat ye girerdiniz?
Kosmosss Canım adetin düzenliyse örneğin 28-29 günde bir oluyorsa adet tarihinden 12-13 gün sonra 2 günde bir ilişkiye girin ovulasyan dönemi o zaman çünkü
mervec Ben muayeneye gitmiştim bir doktora hamile.olmayan bir bayan adetten iki gün önce ilişkiye girilse hamile kalınır mi demişti hayır demişti doktor da yani seninde olmaz sanırım doktora kaç hunde bir adet olduğunu sordu tarih verdi doktor şu tarihlerde ilişki olsun gün aşırı dedi bende adet tarihimden iki hafta sonra hamile kalmıştım yumurtlama dönemi öyle oluyor sen kaç hunde bir adet oluyorsun? Düzenli mi oluyor adetlerin?
Gamze06 Sukranmehmetylmz O öyle değil. Adetine 14 gün kala senin yumurtlama dönemin ve o tarihler gebe kalman için yüzdenin en yüksek olduğu tarihler.
patulii Bende hiç duymadım ama aklımı karıştırmıyor değil bı konu. çatlatma iğnesi kullandığım zaman doktorum adete son bi hafta kala ilişkiyi yasaklıyodu hep istirahat et diyodu
nesrin1985 Ben sizin demek istediginizi anladim cocuk olusursa adet tarihine kadar bir haftada iliskiye girmeyip rahatca tutunsun orda diye soruyorsunuz oda mantikli sonucta cunku doktorlar genelde ilk 3 ayi iliskiye girmeyi onermiyo pek
Melisahsendursun Sukranmehmetylmz canim ben adetten sonra ki dollenme gunu var 14 gun sonraydi galiba onu takip ettim ve tuttu ama adetten onceyi bilmiyorum şahsen
Melisahsendursun Sukranmehmetylmz yumurtaların döllenme zamanina getir iliskiye girmeni tutuyor ozaman ben 3ay denedim olmadi sonradan doktora gittim o dedi adet bitiminden 14gun sonrayi takip et iliskiye gir dedi gercektende oldu simdi 26haftayi bitircem
deletedmom6295 Sukranmehmetylmz spermiyogram yapılırken cinsel perhiz verirler en az üç en fazla 7 gün. Spermlerin en pik seviyesini ölçmek için. Belki de bununla ilgilidir. Ama bir haftadan fazla sürelerde spermlerin kalitesi düşmeye başlıyor.