muge1661 Babykuzucuk hem çift çizgi hemde koyu çift çiZgiden sonrada ilişkş öneriyorlar, siz hem bugün hemde yarın değerlendirin. Benim adam bugün yorgunum dedi deli etti beni artık dünküyle idare edicem öf sinir oldum😂
Babykuzucuk muge1661 yaaa cidden bazen o kadar anlamsız nazlanıyolar ki 😂 tamam haklılar ama bende bazen istemiyorum ama bu çizgiyi görüncede boş bırakamam 🙈
muge1661 Babykuzucuk valla sorma aslında görev gibi oluyor bu iş bazen off diyorum bende ama dediğin gibi testte görüncede çift çiZgiyi değerlendirmek istiyorum artık olmazsa bizim bu ay adama suç atıcam senin yüzündendi dicem 😬
Babykuzucuk muge1661 ben ilk kez kullanıyorım. Hep telefondan bakıyodum ve telefonla suan arasında 10 gün var beni cok oyaladı pişmanım acıkcası erken yapmadıgıma
muge1661 Babykuzucuk bende ilk defa denedim bu ay adetimin 10. Günü gibi başladım.. aaa nasıl yani uygulamaya baksaydın 10 gün daha beklicektin mi yani ?
muge1661 muge1661 silik çıktığı günlerde hiç değerlendirmediniz mi canım ? Bazen biliyorsun sperm 3 ila 5 güne kadar yaşayabiliyor içerde. Belki içerlerde bekleyenler vardır önceden🙏🏻
Babykuzucuk muge1661 uygulama yumurtlamayı 10 gün sonra gösteriyor yani ben aylardır ona göre yapıyorım tabiki arada oluyor ama ne kadar yaparsan yap yumurtlamaya denk getiremedinmi olmuyo işte .