• Doğum
  • Acil doğuma alındım sezeryan için bekliyorum dua edin anneler

36+5deyim sabahtan beri şiddetli bel ağrısı ve göbek altından vajinaya inen ağrı çekişiyorum, 12.30 da çok oldu ve şimdi 14. 30da

Uzandığım yerde birden komple iç çamaşırım ıslandı birden istemsizce,
Lavaboya gittiğimde sarımsı kahverengimsi baya akıntı geldi ve bugun 2.yoğun akıntım
Yakınımdaki doktora gittim ve 4cm açılmam olduğumu söyledi ve kendi doktoruma geldim hemen,
O da kontrol etti ve 4cm açılmam olduğunu ve bebeğin Kakasını yaptığını söyledi, normal doğum için 8 9 saat bekliyebiliriz bu da şuan için risk o yüzden sezeryan dedi, kanlar alındı ve bekliyorum sezeryana alınmak için,
Dua edin lütfen bizim için

Eryener93 sağlıkla kucağınıza alın insallah 🤲🏻❤️❤️

Eryener93 Kuzum Allah evladınla seni korusun sağlıkla bebegini kucagına alırsın ❤️

Allah yar ve yardımcın olsun canım korkma Allah şüphesiz seninle beraberdir. Sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah dualarımda ve aklımdasın mutlaka haber et olur mu 🙏🌼

Eryener93 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Allah yardımcın olsun hadi doğur gel 😀 bize de anlat sezeryan deneyimini. Sağlıkla gelsin inşallah yavrun💕

Eryener93 sağlıkla kavusun bebeginize insallah. Hiç korkmayın bişeycik olmaz artık yeni bir hayat baslıyor ömrü uzun ve sağlıklı olsun😍🙏