Deryaren cinderella evet canım üzerinde örtü oluyor alt kısmın çıplak ama örtü üzerinde doktor da bakmıyor eliyle muayene ediyor
Nurr GGkaya3435 biraz aciyo canim vajinanin icine iki parmagiyla yukari asagi saga sola dogru hareket ettiriyor acilma varmi uygun mu diye ama korkulacak bise degil abarticak derecede acimiyo zaten cok kisa suruyor 1-2 dakika
MucizemE Bende oldum cidden acımıyor kendinizi kasmayın doktor zaten oraya bakmıyor bile direk parmağını sokuyor iki dakika sürüyor en fazla ilk hafif yanma oluyor sadece oda ilişkiye girerken bile oluyor sıkıntılı değil yani ☺️😁
Tuba704 cinderella 😄😄 canım ayıp olacak ama ilişki de sonuçta ıslanıyorsun felan sende de istek oluyor otomatikmen gelişiyor herşey burda parmak düşüncesi😳 Ne kadar jelde sürülse artı başkası😂 Doktorunda olsa felan düşünceler geriyor biran önce atlatmak istiyorum🙈🙈
Tuba704 Deryaren merak ettiğim nasıl tek parmak girdi yani vajina girişi sonuçta iki parmakta çoookk afedersin 🙄 Çokta kalın değil ki 🤔 Ve prmakları sonuna kadar mı itiyor🙄?
Deryaren Tuba704 canım benim çatım dar ikinci bir parmak için zorladı ama girmedi parmağını sağa sola oynatıyor ittirme olmadı girebildiği yere kadar baktı
Ebrar34 Deletedmom18 açılmanın olup olmadığını parmağıyla anlıyor baksa bile nasıl görsün İnterneten bakın açılma hangi kısımda oluyor anlarsınız rahim ağzına bakıyorlar eliyle anlıyor eğitimini aldılar bu işin sonuçta bakmıyorlar
Elifdikel Ebrar34 ovulasyon olmuş bugünü ve 3 günü degerlendirin yarın tekrar yapın siliklesmis mi ikinci çizgi kontrol edersiniz
Hatice3 Nurr hadi hayırlısı bakalım genelde çatı muayenesinden sonra büyük ihtimal belli oluyormuş doğum şekli çatın darmı genişmi bakıyolarmış onun için sordum 😊 kolay doğum nasip etsin rabbim canım benim 🙏🏻
Neres Nurr ben Almanya’nda yasıyorum Bizim burda hamileliğim baştan sonuna kadar çatı muayenesi yapıyorlar .. Türkiye’de niye yapmıyorlar bilmiyorum
Aleynaarslan Deletedmom18 bakmıyor canım üzerine bi örtü seriyor senin çarşaf gibi onun altına sokuyor elini öyle yapıyor muayeneyi 😊iki kere yaptırdım açılmam yoktu 27 sinde yine gidicem yine bakıcak var mı diye
Elifakcaaa Deletedmom18 gecen hafta bende oldum canim doktorum ayaktaydı ve surekli yuz yuze benimle knustu o sirada muayene etti ve smdi rahim duvarina bakiyorum simdi çatı kemiklerine bakiyotum deyip anlatti hicbir acıda hissettmedim cunku kendimi hic kasmadim bakarak yapilabilcek birsey degil sadece iki parmagi ile anlayabiliyorlar açıkligi