939918 EbrarHarmanci et parçası oluyor doğum yaklaştıkça yaşlanıyor ve bebeği beslemiyor ve içerde patlayıp bebeğe zarar verebiliyor
Nurr EbrarHarmanci aynen canim hic bakmadi zaten yerini ezberlemisler artik direk muaynesini yapiyo 😀🙈
YeniAnnecik Nurr 😁 bizimde haftaya 37 de çağırdı korkuyorum.Senin yazdığından sonra bı su serpildi içime 🤩
Nurr YeniAnnecik korkma canim bende tirsiyodum acikcasi biraz aciyo sadece okadar da olacak zaten cok kisa suruyor anlamiyosun bile 😇
Tuba704 cinderella bende hiç utanmıyorum aksine o kadar çok muayne oldum ki erkek doktoruma ama parmaklar korkutuyor 🙈🙈
Nurr Tuba704 bende ilk kimyasal gebelik yasamistim sonrasinda kontrol oldum yine alttan ama bu parmakla oluyormus ondan biraz rahattim 🙈
cinderella Tuba704 ya parmaklar korkutuyo evet ama eşimizle ilişkimiz gibi olmuyo demi daha mı farklı acıyo fln deniliyoya burda normalde ilişkide acı fln olmuyo 😄 ay çok tedirginim
Tuba704 cinderella 😄😄 canım ayıp olacak ama ilişki de sonuçta ıslanıyorsun felan sende de istek oluyor otomatikmen gelişiyor herşey burda parmak düşüncesi😳 Ne kadar jelde sürülse artı başkası😂 Doktorunda olsa felan düşünceler geriyor biran önce atlatmak istiyorum🙈🙈
Deryaren Bugün ben de oldum çatı muayenesi kızlar dün gece stresten hiç uyumadım ama abartılacak hiçbirşey yok doktor bakmıyor üzerinde örtü oluyor zaten parmağına jel sürüyor acımıyor çatım dar bir parmak ancak girdi ikinci parmağı giremedi ama onda bile can acımıyor rahat olun
Tuba704 Deryaren merak ettiğim nasıl tek parmak girdi yani vajina girişi sonuçta iki parmakta çoookk afedersin 🙄 Çokta kalın değil ki 🤔 Ve prmakları sonuna kadar mı itiyor🙄?
Deletedmom18 EbrarHarmanci ben ürküyorum canım. Hayırlı olsun çok geçmiş olsun bu arada herkes diyor ne kadar değerli işleri Yok adamların şeylerinize meraklı ha duvar ha siz
Deryaren cinderella evet canım üzerinde örtü oluyor alt kısmın çıplak ama örtü üzerinde doktor da bakmıyor eliyle muayene ediyor
Nurr Hatice3 normal gozukuyor suan canim doktorumda sordu nasil istiyosun diye normal istiyorum dedim
GGkaya3435 Nurr çok bilgisizim bu konuda.canınızı yakan ne ki? Parmaklarıyla o bölgeyi mi açıyor napıyor anlamıyorum 😕
Nurr GGkaya3435 biraz aciyo canim vajinanin icine iki parmagiyla yukari asagi saga sola dogru hareket ettiriyor acilma varmi uygun mu diye ama korkulacak bise degil abarticak derecede acimiyo zaten cok kisa suruyor 1-2 dakika
GGkaya3435 EbrarHarmanci normal doğumda nereye dikiş atılıyor vajşnadan doğum oluypr sonuçta dikişie gerek kalıyor mu😳
Hatice3 Nurr hadi hayırlısı bakalım genelde çatı muayenesinden sonra büyük ihtimal belli oluyormuş doğum şekli çatın darmı genişmi bakıyolarmış onun için sordum 😊 kolay doğum nasip etsin rabbim canım benim 🙏🏻