Betl Catandbaby Alihan beyde hep sıra çok oluyor 15 gün sonrası randevu almak için telefon başında bekliyordum :)
Betl Elanurgvn61 Uyumuyor aç hep mama takviyesi yapıyorum bu sefer niye sütüm yok diyorum… 50 günlük olduk kayınvalidem bende öyle olunca lohusa depresyonu devam ediyor 😃
Elanurgvn61 Betl Yaa kıyamam canım benim sağlıklı olsun da bebiş gerisi hiç önemli değil rabbim bol bol Süt versin bebişine yarasın inşallah. Doğumun nasıl geçti 🥰
Betl Elanurgvn61 Plansız sezeryan olunca hiç tanımadığım doktora (Mustafa Oğuz aygoren) birden kendimi emanet etmek zor oldu ama iyi geçti sorunsuz öyle bel ağrısı baş ağrısı yok olmadı
Elanurgvn61 Seross10 Benim de iyi canım şeker yüklemesi yaptırdım geçen hafta sonuçları gosteremedim daha haftaya gostercem inşallah onun dışında iyiyiz🥰🥰
Betl Mujde0808 Sut gibi kusuyor gitmedim açıkçası büyük ihtimalle gazı tam çıkmıyor ve çok emiyor zaten kustuktan sonra hıçkırık tutuyor. Bandırma da neden niye diye düşünüp seninle doğru düzgün konuşan doktor görmediğim için
Mujde0808 Betl bizim de hickirik tutuyo kustuktsn sonra 😁 özele de goturdum kolikmis 🥴 siz ne durumdasiniz :)
Elanurgvn61 Seross10 Aayyyy yerim maşallah Subhanallah canım Rabbım en ufak acısını göstermesin inşallah. Nasıl bebis sen iyisiniz dimi🥰🥰🥰🥰🥰