Seross10 Betl stresim hiç yok ağrım sızımda yok 😁😁 sadece alt kısma baskı oluyor sızı gibi dümdüz geçiriyoruz zamanı. Çaeşamba kontrol var yine bakalım
Mujde0808 Betl ahaha olsun hayirlisi boyleymis 😁 suan nasil kusmalari falan var mi ya benimki sürekli kusuyo 😫
Ah-Annelik Betl Demir_12 Rabbim hayırla büyümenizi nasip etsin Birşey soracağım ilk doğumunu mu acaba merak ettim
Betl Mujde0808 Sorma ya 2 saatte bir emzirme olayı hiç yok zaten uyumadigi vakit full memede öyle olunca benim üst baş kendi üstü hep kusmuklu günde 5 kere üst değiştiriyoruz
Seydaisik Elanurgvn61 Canım bende Bandırma da yaşıyorum. Devlet hastanesinde Nazlı hanıma gidiyorum. Çok ilgili, Güler yüzlü ben memnunum umarım sende memnun kalırsın 🥰👼🏻
Elanurgvn61 Seydaisik Bandirmada neredesin canım bende Nazlı hanıma gidiyorum en başından beri 24 haftalık oldum
Seydaisik Elanurgvn61 Ay postu uzun zaman önce açmışsın ben yeni açtın sandım canım 😅 tecrübeli olan sensin bende 9 haftalığım👼🏻
Elanurgvn61 Seydaisik bende 600 evlerde oturuyorum biraz uzağız 😁 Ama bandirmada biri çıkınca çok mutlu oluyorum gurbetten gelince böyle oluyor 🥲
Elanurgvn61 Seydaisik Yaa yerim Fındığı maşallah Rabbım sag saglim kucağına almanı nasip etsin inşallah ilk çocuk mu
Seydaisik Elanurgvn61 Aynen canım bende gurbetten geldim eşimin işi gereği geldik bakalım. 600 evler uzak biraz 😌 Evet ilk 🙈🧸 Çok teşekkür ederim sende, bende, hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız inşallah😍❤️👼🏻
Betl Catandbaby Alihan beyde hep sıra çok oluyor 15 gün sonrası randevu almak için telefon başında bekliyordum :)